reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Są kochana, ale musisz się porządnie naszukać :-\ ja się poddałam, olałam to i np dodaje do czarnej jakiś sok, ew pije po prostu wodę, kawę i zwykła herbatę heh
No wlasnie mi sie wydawalo ze czarna to ZŁO [emoji6] dlatego szukalam alternatyw, ale jak tak to zostane przy tej slabej czarnej jednej dziennie.
I znowu nasuwa mi sie na mysl, ze wszystkie patomatki, ktore koncza wiekszosc dni w ciazy browarkiem, umarlyby ze smiechu z tych naszych herbacianych rozterek..

reklama
Co do kotów, to też je KOCHAM, i też jestem zdania, że szybciej od mięsa czy niedomytych warzyw, no chyba, że ktoś je z kotem z jednej miski i nie zachowuje porządku z kuwetą, ale ostożności nigdy za wiele i niech nasi faceci się teraz troszczą o kocie kuwety, prawda?
No moj M od zawsze myje kuwete kota, ja robilam to od 8 lat moze z 5 razy w zyciu, natomiast od czasu staran o dziecko, nie robie tam nawet codziennych porzadkow. Od czegos przeciez tych facetow mamy [emoji6]

Ja znan jeden przypadek z forum tutaj ktory zapadl mi w pamięci. Dzuewczyna miała tranafer jednego zarodka, kilka dni po transferze pojechała w gory i tam dosc mocno lazila. Bedac tam powinna zrobic bete ale ze czula sie typowo okresowo i nie chciala sie zalamac na wyjezdzie to uparciuch nie zrobil a teraz ma dwochy synkow:) zarodek sie podzielil❤ ona sie nie oszczedzala i sie udało wiec jedz dziewczyno❤
Szczesciara :) i bardzo dziekuje za podniesienie na duchu

No wlasnie mi sie wydawalo ze czarna to ZŁO [emoji6] dlatego szukalam alternatyw, ale jak tak to zostane przy tej slabej czarnej jednej dziennie.
I znowu nasuwa mi sie na mysl, ze wszystkie patomatki, ktore koncza wiekszosc dni w ciazy browarkiem, umarlyby ze smiechu z tych naszych herbacianych rozterek..
Oczywiście nie można popadac w paranoję. Mi na wymioty i mdłości pomagała herbatka z cytrynka i codziennie muszę wypić jedną. Znowu ginekolog mojej koleżanki dał wytyczne: woda tylko niegazowana, soki tylko w szkolnej butelce, zero wędlin, tylko drób i jeszcze kilka rzeczy...po głębszym namyśle stwierdziłysmy że idąc takim tokiem myślenia to nic nie wolno..;-)

@chlopkers ostatnio kupiłam tą, byłoby fajnie gdyby nie miała regulatora :p ale w sumie najkrótszy skład jaki znalazłam i bez malin oraz hibiskusa

Załączniki

• 20180727_153236.jpg
    20180727_153236.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 65
  • 20180727_153250.jpg
    20180727_153250.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 57
Oczywiście nie można popadac w paranoję. Mi na wymioty i mdłości pomagała herbatka z cytrynka i codziennie muszę wypić jedną. Znowu ginekolog mojej koleżanki dał wytyczne: woda tylko niegazowana, soki tylko w szkolnej butelce, zero wędlin, tylko drób i jeszcze kilka rzeczy...po głębszym namyśle stwierdziłysmy że idąc takim tokiem myślenia to nic nie wolno..;-)
No to strasznie rygorystyczne wytyczne! Chyba jednak troche przesadzone.
Herbata z cytryna z rana to dla mnie tez zbawienie. Na samej wodzie nie daje rady. A przed ciaza pilam strasznie duzo wody.
O drob to mu chyba chodzilo jakis swojski ekoz bo to co jest w sklepqch to przexiez same hormony [emoji6] mnie odrzucilo tez od drobiu calkowicie. Jak juz cos to.troche wolowiny, ewentualnie wieprzowina. Plus raz dziennie kanapka z maslem i dobra szynka

Ostatnia edycja:
reklama
No to strasznie rygorystyczne wytyczne! Chyba jednak troche przesadzone.
A herbata z cytryna z rana to dla mnie zbawienie. Na samej wodzie nie daje rady. A przed ciaza pilam strasznie duzo wody.
O drob to mu chyba chodzilo jakis swojski ekoz bo to co jest w sklepqch to przexiez same hormony [emoji6] mnie odrzucilo tez od drobiu calkowicie. Jak juz cos to.troche wolowiny, ewentualnie wieprzowina. Plus raz dziennie kanapka z maslem i dobra szynka
No też byłam zdziwiona tym drobiem, a wody niegazowanej nie znoszę i pije gazowana z cytrynka i nic mi nie jest ...;-) No jak mi to mówiła to wychodziło że tylko szkodzę z swojemu maluchowi;-)

Do góry