reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane ja też cała zimę piłam i nic mi nie było :D tak tylko pisze jak ktoś ciekawy jest :D
Mysle ze to tez zalezy od ilosci. Jesli by sie to pilo litrami na dobe to pewnie mozna zaszkodzic. Zona mojego kolegi z pracy wyladowala w szpitalu po zjedzeniu w ciazy cynamonu (on podobno bardzo zle wplywa na plod). Ale dopiero pozniej sie przyznala ze miala taka faze na cynamon ze zezarla go chyba ze 3 pelne lyzeczki naraz!!!

Ostatnia edycja:
Mysle ze to tez zalezy od ilosci. Jesli by sie to pilo litrami na dobe to pewnie mozna zaszkodzic. Zona mojego kolegi z pracy wypadowala w szpitalu gdy po zjedzeniu w ciazy cynamonu (on podobno bardzo zle wplywa na plod). Ale dopiero pozniej sie przyznala ze miala taka faze na cynamon ze zezarla go chyba ze 3 pelne lyzeczki naraz!!!
Pewnie tak :)
Oo cynamon uwielbiam ❤ tylko w ciastach itd :)
Dlatego moim zdaniem nie popadajmy ze wszystkim w paranoję :) my z Lenka mamy się dobrze nic nam nie jest więc tak jak piszesz - litrami czy kilogramami możemy sobie zaszkodzić ;)

Dziewczyny właśnie odkryłam straszą rzecz!!!! Przepraszam, ża stawianie ocen z tęczą!!! myślałam, ze to jest suuper pozytywana ocena....a to jest ocena neutralna!!!! mi sie tak bardzo ta tęcza spodobała i często ją stawiałam.... PRZEPRASZAM!!!!!!!

Dziewczyny właśnie odkryłam straszą rzecz!!!! Przepraszam, ża stawianie ocen z tęczą!!! myślałam, ze to jest suuper pozytywana ocena....a to jest ocena neutralna!!!! mi sie tak bardzo ta tęcza spodobała i często ją stawiałam.... PRZEPRASZAM!!!!!!!
@sksk ooo to ja też dołączę się do przeprosin:p też tak wciskałam :szok: eeee tęcza dalej będzie dla mnie mega super :tak: pozytywnie :biggrin2:

To mnie zaskoczyłaś... ja tez co drugą ocene daje tęczę!

Kochane :) ja się przypominam :)
Jak by któraś miala wolny termin do Paśnika na.koniec sierpnia początek wczesnia do ja chętnie przygarne lub wymienię sie na termin późniejszy :) bo na znany lekarz wizyt w kalenarzu brak całkowicie :(
Spokojnego popołudnia :)

reklama
Zgadzam sie na 100% z Twoja wypowiedzia. Dlatego ja swoje stokrotki zrobilam w takim miejscu na ramieniu, zeby nie bylo ich widac spod krotkiego rekawa, nie wystaja ani na ramie ani na obojczyk (przy wiekszym dekoldzie). Mysle ze na dziary typu rekawy itp mozna sobie pozwolic tylko w przypadku wolnych, artystycznych zawodow lub gdy ma sie dobrze prosperujaca wlasna dzialalnosc.. a dopoki bedzieny w jakis sposob zalezni od innych ludzi, pracodawcow, niestety trzeba uwazac

Do głowy by mi nie przyszło, że w dzisiejszych czasach można mieć problem z powodu tatuażu. Ja sama mam od 20 lat i nigdy żadna przykrość mnie z tego powodu nie spotkała.

Do góry