Sol
Fanka BB :)
Specjalnie weszłam na forum żeby subacute Twoja betę.Jest wynik 64,36 płacze z szczęścia 8dzien chyba dobrze com w sobotę robię powtórkę
Super kochana!
Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Specjalnie weszłam na forum żeby subacute Twoja betę.Jest wynik 64,36 płacze z szczęścia 8dzien chyba dobrze com w sobotę robię powtórkę
A badanie robiłaś po owulacji? Tak czy inaczej myśle ze da ci intralipid na te NK i ze powie ze ten stosunek cd4 i cd8 ciut dla niego za duży. Ale ja nawet immunosupresyjnego leczenia na to nie miałam poza intralipidem i encortonem, mówię o tym leczeniu co 3 miesiace działa. A wyniki podobneDziękuję Ci bardzo … a ja głupia wierzyłam, że jak nie ma strzałki to znaczy że jest OK
Dzięki, coraz lepiej u mnie, dziś staram się nadrobić forum... tylko z dziś. Piąte podejście, czytam i czytam od kilku godzin a tu ciagle 20 stron do przodu! Nie mogę doczytać@Koniczyna82 @Cassiah co tam u Was dziewczyny? Jak samopoczucie? [emoji4]
Asia a wysyłał ci zdjęcie czy coś? może to jakiś żarcik?
Wiesz, on u mnie ma odnotowane ze byly 3 ciaze itp. Dzisiaj jak pytalam o to ah, to mowil ze to embriolodzy decyduja ale jak powiedzialam, ze za kazdym razem poprzednio mialam i byly z tego 3 ciaze to od razu wpisal. Pewnie nie chce dac ciala na tym etapie na ktorym wczesniej nie bylo problemow. Wiem, ze raczej nie naciagaja ale czlowiek sie denerwuje jak przychodzi co do czego. Chcialabym powielic to, co moim zdaniem przyczynilo sie do pozytywu i naprawic tylko to co zawiodlo. No bedziemy widziec co z tego wyjdzie.Ja to chyba z nim nie umiem rozmawiac... albo pytam w niewlasciwych momentach. Nie wiem ale co sie pytam o jakies dodatki to "aaa to dopiero trzeci transfer".
Placi sie na spokojnie pozniej. Ja placilam chyba dopiero jak wrocilam na wizyte po nieudanym transferze.
Moga mrozic po dwa lub po jedym na "slomce". Ty decydujesz.
A co do AH to oni tego nie kwestionuja nigdy. Tylko czasem uwazaja ze otoczka jest cienka i nie ma sensu. Nie ciagna na kase. Z czterech zarodkow dwa u mnie mialy AH a dwa nie
Haha ten trzeci najlepszy!!Dwa razy mi mowic nie trzeba [emoji38] oto nasze 7.5kg kociego szczescia [emoji6]Zobacz załącznik 881880Zobacz załącznik 881881Zobacz załącznik 881882Zobacz załącznik 881883
Asia, te wakacje to mam nadzieje ze wspolne beda. Powylaczajcie telefony, spedzcie ze soba caly ten czas i moze wszystko wroci do normy. Czesto piszesz ze ty albo on gdzies jedziecie, ale rzadko ze razem. Moze faktycznie trzeba sobie troche przypomniec jak to sie zyje we dwojke. Poogladajcie jakies zdjecia, obejrzyjcie film czy cos. Bedzie dobrze :*Nie, juz przyjechal Poklocilismy sie ostro, nie chce Wam tu wrzucac tych zdjec bo zawalu dostaniecie!!!
Przy tej cale sytuacji z ta dziara to ja tak naprawde sobie uzmyslowilam ze my mieszkamy razem a tak naprawde daleko od siebie, czy u Was tez sie tak zdaza? Mam zajebisty metlik w glowie ...
On mowi ze mi mowil ale jak sie ze soba nie rozmawia to wlasnie tak wychodzi, dlatego nie wiem czy nie poczekam z leczeniem az sie wszystko uspokoi. Chyba potrzebuje przerwy, a wiec jak znow sobie dam troche przerwy od forum to sie nie obrazcie, please!
Najpyszniejsze na swiecie macaroni! Jak mieszkalam w zurychu to codziennie byla tabliczka czekolady i macaroni! Normalnie jako slodyczożerca kocham ten kraj!
Ojej to musze kiedys sprobowac [emoji4] zakladajac ze gdzies to dorwe w Pl [emoji6]
Kiedy i gdzie?! Jestem!!Obiecuje ze na nastepne spotkanie Wam przywioze