reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A co Cię bardziej wkurza: sama kwestia tatuażu czy ta goła babka? Co jest złego w nagiej kobiecie? Przypomina jakaś jego "koleżankę " czy ma twarz podobna zupełnie do nikogo? Asiu mi się wydaje, że problem leży gdzie indziej a nie w tatuażu....

Po czescie masz racje ale mnie wkurza ze ma wizerunek golej baby na rece! Mysle tez pod kontekstem pracy, szuka prace teraz. Niby dlugie koszule ale jak cieplo to sie nosi krotkie w dni bardziej luzne, mowi ze bedzie jakies rekawy zakladal. No ale sobie wyobrazam ze jest w pracy a tu szef widzi taki obrazek i zaraz pierwszy do zwolnien. To sa niestety realia.

Plus ma na calym piszczelu kolejny tatuaz niby to niedzwiedz czy cokolwiek to jest, to mi rybka. Najbardziej mnie drazni ta reka bo jest bardzo widoczna. O reszte nie mam zalu bo mi to nie przeszkadza, chce to ma ale patrzenie codziennie na gala babe na jego rece mnie przeraza.

reklama
Joasia może jest w internecie zmywalny tatuaż z gołym facetem. Zafunduj sobie na jego przyjazd. z chłopami trzeba obrazowo. Ale rozumiem cię też bym to przeżywała.

[emoji23][emoji23][emoji23] Z chlopami to ja nie wiem jak zyc, myslalam ze go znam, myslalam ze takiego numeru nie wywinie a tu prosze. 15 lat malzenstwa i taka niespodzianka!

@JoannaRak to jest pomysł :) nawet henna sabie zrób i niech poczuje się jak Ty :D
Kochana cieszę się ze wróciłaś do walki , trzymam kciuki aby było wszystko dobrze :)

No niby wrocilam ale jak widzisz dolek u mnie przoduje, mam nadzieje ze po wakacjach dojde do siebie bo poki co to tylko Was tutaj doluje .. ale obiecuje sie poprawic!

No Asia jak zrobisz sobie taki nawet henna to mega szacun... :D
Uważam że pomysł jest rewelacyjny... :-) próbuje siebie to wyobrazić jak Twój mąż wraca, rozbiera Cię wzrokiem a tu napotyka takie dzieło.... :D hahah

Jeny ale jestescie wspaniale!! choc troche smiechu na koniec tego dnia. jutro siostra do mnie przyjezdza to moze rozladuje troche atmosfere!

No kurcze ale jak ten tatuaz juz tam jest. To ciezko dyskutowac [emoji58]

No niestety mleko zostalo rozlane! sa dwie opcje albo nauczyc sie z tym zyc i patrzec na cycki innej baby przy kazdym obiedzie [emoji33] albo zwijac manatki!
Ta druga opcja bylaby genialna gdyby nie bylo 6 latka kolo mnie ktory sie przebudzil i przybiegl z placzem ze sie klocimy :( A wiec zostaje mi nic innego jak przemyslec gdzie tkwi problem i czy warto go naprawiac i czy da sie naprawic.

A wiecie co jest najsmieszniejsze??? On zgania wszystko na pms i to ze moje hormony szaleja bo to jest tylko obrazek! Dzisiaj nawet koledze pokazalam aby slrawdzic czy to mi odbija, to powiedzial ze za zadne pieniadze by fioletowej baby z cyckami sobie nie zrobil!

No niestety mleko zostalo rozlane! sa dwie opcje albo nauczyc sie z tym zyc i patrzec na cycki innej baby przy kazdym obiedzie [emoji33] albo zwijac manatki!
Ta druga opcja bylaby genialna gdyby nie bylo 6 latka kolo mnie ktory sie przebudzil i przybiegl z placzem ze sie klocimy :( A wiec zostaje mi nic innego jak przemyslec gdzie tkwi problem i czy warto go naprawiac i czy da sie naprawic.

A wiecie co jest najsmieszniejsze??? On zgania wszystko na pms i to ze moje hormony szaleja bo to jest tylko obrazek! Dzisiaj nawet koledze pokazalam aby slrawdzic czy to mi odbija, to powiedzial ze za zadne pieniadze by fioletowej baby z cyckami sobie nie zrobil!
Ehhh. Jest jeszcze trzecia opcja - usuniecie laserem. Ale to musialby sie zgodzic

O, jak miło... [emoji8]
Sprawa małżeństwa została juz zakończona. Pozew leży w sadzie od maja. Ale ze u nas sie czeka na termin rozprawy jak na wizytę u ortopedy na NFZ, to bedzie ona dopiero w listopadzie... Ale to formalności. Bo nasze drogi sa juz zupełnie oddzielnymi sciezkami.
Długo tu nie wchodziłam, ale wczoraj jakos tak zaczęłam znowu czytać i bach [emoji16] Jak nalog [emoji12] Fajnie ze tyle dziewczyn „z moich czasów” albo juz rodzi, albo zaraz bedzie, albo głaszcze brzuszki rosnace, albo sie cieszy z bety, albo wlasnie transferuje. Ja to tu pewnie światło zgasze jesli kiedys wroce w ogóle [emoji85]
Wrocisz kochana wrocisz.

reklama
Asia, te wakacje to mam nadzieje ze wspolne beda. Powylaczajcie telefony, spedzcie ze soba caly ten czas i moze wszystko wroci do normy. Czesto piszesz ze ty albo on gdzies jedziecie, ale rzadko ze razem. Moze faktycznie trzeba sobie troche przypomniec jak to sie zyje we dwojke. Poogladajcie jakies zdjecia, obejrzyjcie film czy cos. Bedzie dobrze :*

Czesto sie dzielimy bo nie mamy co z dzieckiem zrobic i tak jak teraz nie bylo ich dwa tygodnie bo ja nie moglam sie z domu ruszyc :( Poza tym nie mamy nianki a wiec my w ogole nie wychodzimy wspolnie.
Dziekuje Wam bardzo za pomoc w przetrwaniu tego wieczoru, jakos musi byc!

Do góry