reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Czyli synkowi się spełniło marzenie o braciszku, nie będzie musiał się uczyć pleść warkoczy :D Cieszę się, że u Was ok :*
Dziękuję :)mój mały się właśnie rusza czyli mogę iść spokpjnie spać :)ma już nawet swoje godziny w których bardziej czuć jego fikołki :yes:
Zaglądam na forum i czekam na Ciebie... trzymam kciuki aby te Twoje chodowlane
jajka były ze złota:D

reklama
Qwa baby dajcie spokój z tą Niną błagam [emoji14]

@Kurcia No właśnie pytałam doktorka co mi da na skurcze - chodziło o spasmoline a wpisał też atosiban do transferu. Troche sie zastanawiam czy to potrzebne, bo nigdy tego nie miałam a ciąże były... tym bardziej, że jestem juz goła i wesoła hmmmm Za to wpisał też AH od razu, mam nadzieję, że nikt nie będzie kwestionował ;)
btw - za mrożenie zarodków to kiedy się płaci? mrożą po 2 na 1 cryotopie czy nie chcą?
Ja to chyba z nim nie umiem rozmawiac... albo pytam w niewlasciwych momentach. Nie wiem ale co sie pytam o jakies dodatki to "aaa to dopiero trzeci transfer".
Placi sie na spokojnie pozniej. Ja placilam chyba dopiero jak wrocilam na wizyte po nieudanym transferze.
Moga mrozic po dwa lub po jedym na "slomce". Ty decydujesz.
A co do AH to oni tego nie kwestionuja nigdy. Tylko czasem uwazaja ze otoczka jest cienka i nie ma sensu. Nie ciagna na kase. Z czterech zarodkow dwa u mnie mialy AH a dwa nie

Pokaż go... pochwal się :p
Dwa razy mi mowic nie trzeba [emoji38] oto nasze 7.5kg kociego szczescia [emoji6]
20180726_231810.jpg
20180726_231751.jpg
20180726_231347.jpg
20180726_231402.jpg

Załączniki

• 20180726_231810.jpg
    20180726_231810.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 338
  • 20180726_231751.jpg
    20180726_231751.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 337
  • 20180726_231347.jpg
    20180726_231347.jpg
    162,8 KB · Wyświetleń: 348
  • 20180726_231402.jpg
    20180726_231402.jpg
    78,1 KB · Wyświetleń: 344
reklama
Do której tygodnia ciąży bralyscie luteine? Moja gin trochę nieprzytomna jest. Na jednej wizycie kazała mi schodzić, a na następnej znów przepisała. Dziś już w ogóle nic na ten temat nie mówiła, a ja nie spytałam. Pożegnałam się z nią właśnie i szukam nowej. Chciałbym mieć wreszcie miła lekarke, do której nie będę bała się odezwać. Ta była skuteczna, ale w kontakcie ciężka jak dla mnie. Dziś dosyć po chamsku rzuciła mi tekst ze "siedzę w domu na zwolnieniu, nic nie robię i mogłabym sobie ciśnienie mierzyć zamiast się opalać" . No i ciśnienie to mi wtedy na pewno podniosła.. Nagle moja opalenizna jej przeszkadza (po 1,5 miesiąca wynurzylam się z domu) a nie widzi mojej opryszczki, która mam już 2 raz. Cieszę się że skończyły się moje wizyty u niej.

Do góry