reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ??? ;)
Oj jajniki.bola na początku ciazy. Mnie bardzo bolaly

reklama
No dobra to powiedz mi teraz co oni moga jeszxze zrobić z blastocysta żeby on się bardziej rozwinął i wtedy mi go podać .. ja nie bardzo czaje ,ze niby tylko ta klinika co ja jestem to robi
@Szczescie1986 - moga zrobic AH czyli nacięcie lub np. w jakies podłoże włożyć zarodek albo zastosować klej - dowiesz się kobito za parę dni, nie stresuj się

Cholera myslisz Asiu ,?? I co nam brać aż do cyklu następnego ?boze ja już sama nie wiem co robic ... dziś znajoma nastraszyla ze jak będę mieszać i ta klinikę i Pasnika to ze mogę zaszkodzić i sobie i tej dzidzi :(:(:(
"Życzliwa" znajoma. Jakos wujek Jarek a raczej jego zalecenia nikomu nie zaszkodzily a popatrz ile tu ciaz dzięki niemu

Smutne jest to, że w tym kraju kobiety tyle cierpią a nie ma wsparcia finansowego albo jak jest to tylko w wybranych miastach jakby z innych to się nie placiło podatków albo było gorszym czlowiekiem. A jak ktoś uważa ze nie powinno byc refundowane to chcialabym miec możliwośc nie placenia za wszystkich pijakow co mają full badan za darmo...
Dokladnie, ja generalnie mam bardzo nie po drodze z obecna opcja rzadzaca, od strony wszystkich pogladow, podejscia do kobiet, do zycia, do srodowiska naturalnego, aktualnej pozycji kk w panstwie, wsparcia ruchow rasistowskich typu ONR, mam total lewicowe poglady, ale za to ze w imie swoich popieprzonych ideologii zabrali dofinansowanie do procedury medycznej jaka jest ivf, totalnie nie szanuje tych ludzi i kazdego dnia mam myslawe czy dobrze robimy budujac dom w Polsce [emoji58] taka prawda, ze oni maja spoleczenstwo w glebokim powazaniu, zabrali np kase z ivf zeby miec na kielbase wyborcza jaka jest 500+, kupili sobie glosy, daja tym ktorym sie nie chce pracowac, a nie ludziom realnie potrzebujacym.. ehh temat rzeka.. a temu wszystkiemu przyklaskuje pewien brzuchaty jegomosc w toruniu i reszta czarnej bandy [emoji34] ehh szkoda nerwow

Cholera myslisz Asiu ,?? I co nam brać aż do cyklu następnego ?boze ja już sama nie wiem co robic ... dziś znajoma nastraszyla ze jak będę mieszać i ta klinikę i Pasnika to ze mogę zaszkodzić i sobie i tej dzidzi :(:(:(
Spokojnie, nie zaszkodzisz. Tylko jak ci powiedzą co chcą ci dać to skonsultuj się z Paśnikiem czy to nie będzie kolidowało z lekami od niego.
@anett96 ty cały czas ten encorton bierzesz czy robiłaś przerwę?

My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)
Super ze prenatalne wyszly w porzadku! [emoji4] to taki najwqzniejsze pierwszy kamien milowy za Wami[emoji173] duzo zdrowka w dalszym ciagu Wam zycze [emoji4]

Hej dziewczynki.Mam pytanie do dziewczyn ktore podchodzily do transferu mrozonych zarodkow,jak dlugo trwa procedura i czy trzeba specjalnie sie przygotowac ?

reklama
Do góry