reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nie moga mi podać nic bo chcą mi dobrać jakieś leki bo im wywalilam moja immunologie i kazali oddać krew i teraz mówią ,ze to jest coś nie tsk skoro mi on się nie przykleja i przed nie umówieniem się z dr nie moga mi nic dać ,a akurat 31 to już 10 dc wiec dupa
To ty lykaj na wszelki wypadek ten encorton od jutra :) @anett96 łykała 2 cykle bo się jej crio z przyczyn niezależnych od abonenta przesunęło :D a może akurat nie będzie stało nic na przeszkodzie?

reklama
Dziewczyny nowe i nas podczytujace gdyby któraś obawiał się narkozy opowiem że szczegółami :) takiej panikary jak ja tutaj nie było :) chciałam w pewnym momencie nawet lekarzy przekroić żeby mi zrobili w miejscowym znieczuleniu :) teraz wiem że to było najlepsze wyjście, punkcje przeprowadzał mój lekarz a jak zasypiam to mnie trzymał mój lekarz za palca u nogi :) gdyby ktoras nów się bała odpowiem na każde pytanie... :)
Jak ja sie wybydzalam z punkcji to pierdzielilam o podatkach:laugh2:

Dobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ??? ;)

Paulinka mysle, ze 8 dzien juz mozesz spokojnie robic, mnie 8go wyszla blada druga kreska na silancu z moczu popoludniowego. Trzymamy za dobre wiesci[emoji173]️

Kochana ciarki mi przeszły jak to przeczytałam. Ostatnio po punkcji leżała z dziewczyną policjantka sama do mnie zagadala i opowiadała o sobie bardzo podobna historia jest policjantka i mieszka w Toruniu specjalnie dojerzdrzala do Łodzi do gamety. Opowiadała że był projekt powstania kliniki u nich z novum ale ze tam są rządy Pana R... Ka to się społeczeństwo nie zgodziło...
ooo to mieszka w moich rejonach. Wiesz wierze w to że droga ktora przeszlismy ma nas przygotować do samych pieknych chwil :)

reklama
To ty lykaj na wszelki wypadek ten encorton od jutra :) @anett96 łykała 2 cykle bo się jej crio z przyczyn niezależnych od abonenta przesunęło :D a może akurat nie będzie stało nic na przeszkodzie?
Cholera myslisz Asiu ,?? I co nam brać aż do cyklu następnego ?boze ja już sama nie wiem co robic ... dziś znajoma nastraszyla ze jak będę mieszać i ta klinikę i Pasnika to ze mogę zaszkodzić i sobie i tej dzidzi :(:(:(

Do góry