reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I jak na tym ktg?

Na szczęście fałszywy alarm, mam po prostu nerwowe dziecko :-) podłączyła mi położna te ktg i wszystko spoko tętno 140-160, zero skurczy. W pewnym momencie, po jakichś 15 min czuję jak zaczyna się księżniczka kręcić i w miejscu gdzie ten czujnik przylega do brzucha rozpoczyna kopać i wraz z tym tętno zaczęło rosnąć i poszło do prawie 190 :-\ więc ja już nerwy, mówię jej żeby się opanowała, bo pójdziemy do szpitala leżeć, a tatuś sobie nie poradzi sam w domu :p i za chwile zaczęło spadać i do końca było ok.

@Oczekiwanie2017 bo prawie mam zawał :szok: czy coś u Was się dzieje ? A może torbę kończysz pakować bo coś tam się dzieje ?:szok:

Kochana, wizytę miałam przełożona na późniejszą godzinę stąd ta cisza :).
Szyjka długa, zamknięta, na poród to się w najbliższym czasie nie zapowiada :(. Zapewne przenoszę, ale skoro Małemu tak dobrze to muszę się dostosować ;)

Szyjka długa, zamknięta, na poród to się w najbliższym czasie nie zapowiada :(. Zapewne przenoszę, ale skoro Małemu tak dobrze to muszę się dostosować ;)
Nooooo nareszcie !! ;)
Ooo widzisz:( Małemu widocznie naprawdę dobrze ❤
Może jednak się spotkamy w szpitalu :-D

Ciekawe co nam powie za tydzień na wizycie :surprised:

A jak wyniki moczu? Bo coś czytałam na ciezarowkach ? Wyjaśniła Ci Pani Doktor ? Wszystko ok ?

witam wszystkim jestem tu nowa. Razem z partnerem rozważamy podejście do in vitro ale mamy obawy że może się nie udać stąd pytanie jakie mamy szansę na pisanie dwuch zarodków??

Koleżanka też tak usłyszała niedawno na swojej ostatniej wizycie od lekarki i kazała jej się umówić za tydzień na wizytę, nie dotrwała i urodziła :-D więc niezbadane są wyroki Naszych dzieci :p

Telefon 5 minut temu.Cytuje pana embriologa
"Cud sie zdarzyl. Mamy piekny zarodek. 8 komorek".
Transfer o 10.
Co prawda pytali czy trzymac do 5 doby, ale jak spytalam jak on by zalecal to mowi ze zaleca podac dzis.
Cud. Matko. Zawal.
Jejku jak cudownie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] calym serduchem jestem z Toba Kochana [emoji7][emoji7][emoji7]

On jeste ordynatora położnictwa i wcześniaków na klinice kopernika. Koleżanki które miały ciężkie ciążę mi go poleciła I ciocia która tam pracuje, że jak po invitro to tylko do niego.

Link do: prof. dr hab. n. med. Hubert Huras - Przeczytaj opinie i umów wizytę

Śmiać mi się chce że mnie bo wcześniej mi sie wydawało że jak beta będzie wysoka to już z górki:) A teraz to się dopiero jazda zaczęła:)A to Skórcz A to sramto
Super ma opinie [emoji4] fajnie ze na niego trafilas [emoji4]

reklama
Do góry