misis188
Fanka BB :)
Ja bralam do 7tcKazał przyjechać za dwa tyg Ale powiem wam że to relanium to mi tak trochę nie leży...że w ciazy relanium... Jak by na to nie patrzeć to psyhotrop
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bralam do 7tcKazał przyjechać za dwa tyg Ale powiem wam że to relanium to mi tak trochę nie leży...że w ciazy relanium... Jak by na to nie patrzeć to psyhotrop
I jak na tym ktg?
@Oczekiwanie2017 bo prawie mam zawał czy coś u Was się dzieje ? A może torbę kończysz pakować bo coś tam się dzieje ?
Nooooo nareszcie !!Kochana, wizytę miałam przełożona na późniejszą godzinę stąd ta cisza .
Szyjka długa, zamknięta, na poród to się w najbliższym czasie nie zapowiada . Zapewne przenoszę, ale skoro Małemu tak dobrze to muszę się dostosować
Kochana, wizytę miałam przełożona na późniejszą godzinę stąd ta cisza .
Szyjka długa, zamknięta, na poród to się w najbliższym czasie nie zapowiada . Zapewne przenoszę, ale skoro Małemu tak dobrze to muszę się dostosować
Jejku jak cudownie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] calym serduchem jestem z Toba Kochana [emoji7][emoji7][emoji7]Telefon 5 minut temu.Cytuje pana embriologa
"Cud sie zdarzyl. Mamy piekny zarodek. 8 komorek".
Transfer o 10.
Co prawda pytali czy trzymac do 5 doby, ale jak spytalam jak on by zalecal to mowi ze zaleca podac dzis.
Cud. Matko. Zawal.
Super ma opinie [emoji4] fajnie ze na niego trafilas [emoji4]On jeste ordynatora położnictwa i wcześniaków na klinice kopernika. Koleżanki które miały ciężkie ciążę mi go poleciła I ciocia która tam pracuje, że jak po invitro to tylko do niego.
Link do: prof. dr hab. n. med. Hubert Huras - Przeczytaj opinie i umów wizytę
Śmiać mi się chce że mnie bo wcześniej mi sie wydawało że jak beta będzie wysoka to już z górki A teraz to się dopiero jazda zaczęłaA to Skórcz A to sramto
Nie nie nie Kochana. Porod bedzie po skonczonym 38tc [emoji4] bedzie pieknie [emoji173]No wlasnie dziekuje Wam ze mu nagadalyscie. Jak ma takie tempo to chyba za 3 miesiace porod...
Dostaniesz Zamur moja droga.A to uf. Nie umre.
Zaciskaj mocno nozki mamuska i nie puszczaj blizniakow przez 8 miesiecy ❤❤Dzień dobry dziewczynki.Ja już po.Podane dwa zarodki 8A.Beta 6 sierpnia.Miłego dnia życzymy.