reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, długo mnie nie było, a to wszystko przez zbiory wiśni, które u nas aktualnie trwają. Dziś byłam na wizycie. Maleństwo ma się super, serducho pięknie bije, waży już 98 g [emoji7] wyniki badań prenatalnych wyszły bardzo dobrze, lekarz obstawia, że będzie dziewczynka [emoji7]
Super ze z dzieciaczkiem wszystko ok :)

Kurczaki, to ja jakoś chyba za dużo mam tego progesteronu. Mam 3×1 dupka i 3×2 lutinusa, kazał brać leki jak wcześniej plus dołożył dupka. Ja wczoraj po punkcji trochę krwawiłam,ale to też pewnie od tego gmerania i staram się tym nie przejmować. Za to analizuję w każdą stronę pytania doktorka G. czy byłam kiedyś w ciąży i czy miałam już transfer wcześniej. Jakoś wbiłam sobie do głowy,że zobaczył coś złego na usg :(

Kochana, tak jak dr wczoraj nam wszystkim na wizytach mowil, progesteron garsciami jak cukierki, im wiecej tym lepiej i przedawkowac nie mozna. Ja zawsze wole miec wiecej niz mniej. Nie alalizuj, jakby cos widzieli to juz by wczesniej powiezieli, ja dzis drugi raz mialam wizyte u dr G i bardzo go cenie jako specjaliste, ale jest trocje ciezki do rozszyfrowania, mialam wrazenie, ze patrzy na mnie jak na idiotke ;) dr M troche bardziej kawe na lawe jak sie wypowiada, a z dr G troche musialam sie domyslac o co kaman wiec sie nie przejmuj analizowaniem ;)

Cześć dziewczyny, długo mnie nie było, a to wszystko przez zbiory wiśni, które u nas aktualnie trwają. Dziś byłam na wizycie. Maleństwo ma się super, serducho pięknie bije, waży już 98 g [emoji7] wyniki badań prenatalnych wyszły bardzo dobrze, lekarz obstawia, że będzie dziewczynka [emoji7]
Super wiesci [emoji4] gratulacje [emoji4]

Na szczęście fałszywy alarm, mam po prostu nerwowe dziecko :-) podłączyła mi położna te ktg i wszystko spoko tętno 140-160, zero skurczy. W pewnym momencie, po jakichś 15 min czuję jak zaczyna się księżniczka kręcić i w miejscu gdzie ten czujnik przylega do brzucha rozpoczyna kopać i wraz z tym tętno zaczęło rosnąć i poszło do prawie 190 :-\ więc ja już nerwy, mówię jej żeby się opanowała, bo pójdziemy do szpitala leżeć, a tatuś sobie nie poradzi sam w domu :p i za chwile zaczęło spadać i do końca było ok.
Alez charakterny ten Twoj maluszek [emoji6][emoji3]

U mnie tez tel. Tyle ze 3 min temu i jak zobaczylam nr. Zawal. A tu tekst pani aneto badania w normie zapraszamy jutro na transfer.
Co prawda jutro znow rozwolnienie od rana bedzie ehhh

To super trzymamy za transfer! :)
A jakie badania Ci robili? Bo ja dzis dr pytalam czy jakies badania mam robic przed poniedzialkowym crio, progesteron, estradiol? Ale powiedzial, ze nic nie trzeba. (Mialam badania przed marcowym krio u dr M) ale tym razem dr G powiedzial, ze sa leki i jest dobrze, endometrium ladnie rosnie zadnych badan nie trzeba. [emoji848]

reklama
To super trzymamy za transfer! :)
A jakie badania Ci robili? Bo ja dzis dr pytalam czy jakies badania mam robic przed poniedzialkowym crio, progesteron, estradiol? Ale powiedzial, ze nic nie trzeba. (Mialam badania przed marcowym krio u dr M) ale tym razem dr G powiedzial, ze sa leki i jest dobrze, endometrium ladnie rosnie zadnych badan nie trzeba. [emoji848]
Ja tez przed crio badan nie robilam nigdy

Do góry