Ze mna wszystko ok, maz idealnie a 4 lata ciazy nie ma. Procz tego kilka biochemicznych i jedna pozamaciczna. Lecze sie w klinice bocian w warszawie.Dzisiaj 7dpt, bo dnia transferu nie liczysz. Teraz nic już nie możesz zrobić, trzeba czasu. Gdzie się leczysz? Jaki u Was problem? Nie wiem czy pisałas, nie pamiętam.
reklama
Ja tez mialam 11 komorek z czego 10 nadawalo sie do zaplodnienia, zaplodnionych zostalo 6 z czego 5 przetrwało i pięknie sie dzieliły i rozmrazaly , więc jest cudowne 5 to świetny wynikDziękuję trochę się że stresowalam że z 11 tylko 5 ale nie wiem co teraz one się wda zapladniaja i co z tych 5 może być jeszcze mniej tak?
dżoasia
Fanka BB :)
Może widział, że byłas zestresowana czy coś. A jak nie to pierwszy raz Cię (muszelkę) widział i nie poznał pacjentki, więc pytał Lutinusa dziewczyny dostaja 3x2 więc spooookojnieKurczaki, to ja jakoś chyba za dużo mam tego progesteronu. Mam 3×1 dupka i 3×2 lutinusa, kazał brać leki jak wcześniej plus dołożył dupka. Ja wczoraj po punkcji trochę krwawiłam,ale to też pewnie od tego gmerania i staram się tym nie przejmować. Za to analizuję w każdą stronę pytania doktorka G. czy byłam kiedyś w ciąży i czy miałam już transfer wcześniej. Jakoś wbiłam sobie do głowy,że zobaczył coś złego na usg
U
użytkowniczka v
Gość
Hahahahahahah,nie pierwszy raz właśnieMoże widział, że byłas zestresowana czy coś. A jak nie to pierwszy raz Cię (muszelkę) widział i nie poznał pacjentki, więc pytał Lutinusa dziewczyny dostaja 3x2 więc spooookojnie
dżoasia
Hmmm... jeśli miałas biechemiczne i teoretycznie z wami wszystko jest ok to tak - jeśli się teraz nie uda, to najlepiej zmienić klinikę - o bocianie jakoś nie czyta się dobrych opinii, tym bardziej, że komórki i nasienie macie dobre a tylko jeden zarodek, no i dodatkowo odwiedzić immunologa - tu dziewczyny polecają Paśnika z Łodzi. Gościu naprawdę robi cudaZe mna wszystko ok, maz idealnie a 4 lata ciazy nie ma. Procz tego kilka biochemicznych i jedna pozamaciczna. Lecze sie w klinice bocian w warszawie.
dżoasia
hehe no to nie wiem, może widział takie predyspozycje i zastanawiał się czemu jeszcze się nie udało? (pewnie nie skojarzył, że miałaś przerwę od stymulacji)Hahahahahahah,nie pierwszy raz właśnie
Margit2018
Serduszko pamiętaj że nie każdy zaskoczy za pierwszym razem, niestety. Ale z tego co piszesz to nie ma u was jakiegoś większego problemu więc to pewnie tylko kwestia żeby się nie załamywać i próbować...do skutku. Kciuki zaciśnięte.Ze mna wszystko ok, maz idealnie a 4 lata ciazy nie ma. Procz tego kilka biochemicznych i jedna pozamaciczna. Lecze sie w klinice bocian w warszawie.
adansonia
Kazał przyjechać za dwa tyg Ale powiem wam że to relanium to mi tak trochę nie leży...że w ciazy relanium... Jak by na to nie patrzeć to psyhotropI po co Kochana te nerwy kawał człowieka już z Twojej fasolinki Gratuluję!!! Kiedy teraz kolejna wizyta??
U mnie tez tel. Tyle ze 3 min temu i jak zobaczylam nr. Zawal. A tu tekst pani aneto badania w normie zapraszamy jutro na transfer.Telefon 5 minut temu.Cytuje pana embriologa
"Cud sie zdarzyl. Mamy piekny zarodek. 8 komorek".
Transfer o 10.
Co prawda pytali czy trzymac do 5 doby, ale jak spytalam jak on by zalecal to mowi ze zaleca podac dzis.
Cud. Matko. Zawal.
Co prawda jutro znow rozwolnienie od rana bedzie ehhh
reklama
misis188
Kochana dr G mnie nie pytal bo wiedział ze przyszlam za nim z innej kliniki ale oprocz niego w macierzynstwie, probicie i dr M w ciechocinku tez mnie pytali czy pierwszy transfer. U mnie jeszcze padaly pytania czy byly problemy z transferem bo msm macice w tylozgieciu i czasem musieli sie troche z tyn.cewnikiem czy jak to tam.sie nazywa mocowacHahahahahahah,nie pierwszy raz właśnie
Podziel się: