reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny. Trzymam za Was dziś wszystkie kciuki.;-) Dziś jest mój gorszy dzień. Boli i ciągnie mnie całe podbrzusze, ale bez żadnych skurczy i plamien. Czy to normalne?
Ja tak często miałam np. W dzień spodziewanej miesiączki albo i nie :) wszystko się rozciąga i dlatego :) lez i odpoczywaj :) dla spokoju możesz nospe lyknac i magnez

Ja tak często miałam np. W dzień spodziewanej miesiączki albo i nie :) wszystko się rozciąga i dlatego :) lez i odpoczywaj :) dla spokoju możesz nospe lyknac i magnez
No dziś jest taki dzień że żadna pozycja mi nie pasuje. Brzuch jest twardy i napiety.. Mam nadzieję że to nic strasznego;-)

Hej dziewczyny ja jestem po punkcji !!!!!! Tak się cieszę że mam to za sobą nerwy miałam. Okropne. Zabieg trwał dość długo bo dużo komórek a ja podobno długo włączyłam i nie chciałam zasnąć ale za chwilę odpływem i pamiętam tylko jak mnie obudził. Śmiali się bo pierwsze co powiedziałam to że chce do moich psów :), zamiast do męża :) naprawdę teraz jak przeszłam to głupie znieczulenie to już wiem że mogę wszystko :) dzięki dziewczyny za dwie godziny wizyta u lekarza i się dowiem ile komórek pobrano.

Dziękujemy za wszystkie kciuki, my już po wizycie. Młoda ładnie przybrała 1700gram, niby ok, ale tętno za wysokie i mamy wrócić o 14 na ktg, żeby sprawdzić czy to jej chwilowe nerwy, bo ktoś jej głowice przykłada czy coś innego :-) więc pojechałyśmy na ciasto i staramy się relaksować. W innym wypadku skierowanie do szpitala :-( ale jakoś jestem dobrej myśli, że to moje dziecko jest po prostu nerwus :p

reklama
Dziś 12t3d dokładnie. Już wzięłam nospe. To moja pierwsza ciąża dlatego nie wiem jakie reakcje organizmu są normalne a jakie nie.
Ja też tak miałam więc się nie martw :) I też pytałam o to co Ty :) także nospa magnez i leżymy :) dawaj znać później jak się czujesz i czy przeszło :)

Do góry