Okej dzięki za rady. Mam nadzieję że trochę odpuści bo nie powiem wystraszyłam się. Ale teraz spokój wdech wydech;-)Ja też tak miałam więc się nie martw I też pytałam o to co Ty także nospa magnez i leżymy dawaj znać później jak się czujesz i czy przeszło
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
coś na poprawę humoru
Wyszłam z domu i w pracy ocknęlam się,ze mam dwa rozne buty jaka lipaaa
Co prawda białe,ale lepiej omijać ludzi
Ostatnia edycja:
Margit2018
Jak tam reprezentacja Krakowa? Wraca już z tych Katowic?
Never give up
hahah przebiłaś!!!coś na poprawę humoru
Agonia777
Hej dziewczyny ja jestem po punkcji !!!!!! Tak się cieszę że mam to za sobą nerwy miałam. Okropne. Zabieg trwał dość długo bo dużo komórek a ja podobno długo włączyłam i nie chciałam zasnąć ale za chwilę odpływem i pamiętam tylko jak mnie obudził. Śmiali się bo pierwsze co powiedziałam to że chce do moich psów , zamiast do męża naprawdę teraz jak przeszłam to głupie znieczulenie to już wiem że mogę wszystko dzięki dziewczyny za dwie godziny wizyta u lekarza i się dowiem ile komórek pobrano.
Super czekamy na wieści ile jaj naprodukowałaś
Agonia777
Dziękujemy za wszystkie kciuki, my już po wizycie. Młoda ładnie przybrała 1700gram, niby ok, ale tętno za wysokie i mamy wrócić o 14 na ktg, żeby sprawdzić czy to jej chwilowe nerwy, bo ktoś jej głowice przykłada czy coś innego :-) więc pojechałyśmy na ciasto i staramy się relaksować. W innym wypadku skierowanie do szpitala :-( ale jakoś jestem dobrej myśli, że to moje dziecko jest po prostu nerwus
Super pewnie mały się denerwował, że ktoś mu po plecach jeździła a on chciał spać
Szczescie1986
No ale jak do tego doszło to nie wiem za dużo chyba mam na głowiehahah przebiłaś!!!
Never give up
Wkurzyła się młoda... ktoś jej zakłócał sen... A, że wykrzyczeć jeszcze się nie może to ciśnienie jest skoczyło do góryDziękujemy za wszystkie kciuki, my już po wizycie. Młoda ładnie przybrała 1700gram, niby ok, ale tętno za wysokie i mamy wrócić o 14 na ktg, żeby sprawdzić czy to jej chwilowe nerwy, bo ktoś jej głowice przykłada czy coś innego :-) więc pojechałyśmy na ciasto i staramy się relaksować. W innym wypadku skierowanie do szpitala :-( ale jakoś jestem dobrej myśli, że to moje dziecko jest po prostu nerwus
A na końcu jest beatakaroten wit D i zelazo wiec nie rozumiem. Nie wolno czy jak ?
reklama
Widzisz a tak sie martwilas to bedzie Twoj czas ❤❤❤Telefon 5 minut temu.Cytuje pana embriologa
"Cud sie zdarzyl. Mamy piekny zarodek. 8 komorek".
Transfer o 10.
Co prawda pytali czy trzymac do 5 doby, ale jak spytalam jak on by zalecal to mowi ze zaleca podac dzis.
Cud. Matko. Zawal.
Podziel się: