reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Telefon 5 minut temu.Cytuje pana embriologa
"Cud sie zdarzyl. Mamy piekny zarodek. 8 komorek".
Transfer o 10.
Co prawda pytali czy trzymac do 5 doby, ale jak spytalam jak on by zalecal to mowi ze zaleca podac dzis.
Cud. Matko. Zawal.

Powodzenia. To musi być zarodek z którego będzie piękna ciąża skoro tak pięknie się rozwija :)

Transfer o 10.
Co prawda pytali czy trzymac do 5 doby, ale jak spytalam jak on by zalecal to mowi ze zaleca podac dzis.
Cud. Matko. Zawal.
Jejku cudowna wiadomośc:) piekny zarodeczek❤ kochana za kropka niech sie dobrze wgryzie i zostanie z mamusia na najblizszych 9 miesięcy✊✊✊✊❤❤❤

Kasia o ktorej wizyta? Jak sie dzis czujesz? Ty prowadzisz ciaze jednak w gc czy gdzies w Krakowie?
O 11.30 u Grettki bo on tam prowadzi ciążę. Napewno do 3 miesiąca będę tam jeździć.Pozniej się przenoszę do prof Huras w krakowie mam już nawet termin na 9 sierpnia. Jak by klinika była w KRK to bym na pewno u nich została Ale muszę mieć kogoś na miejscu z kliniki w razie w.
Bole skorczowe opanowane, plamienia też nie było. Cały czas mnie tak ciagnie brzuch jak by rozpieranie.

O 11.30 u Grettki bo on tam prowadzi ciążę. Napewno do 3 miesiąca będę tam jeździć.Pozniej się przenoszę do prof Huras w krakowie mam już nawet termin na 9 sierpnia. Jak by klinika była w KRK to bym na pewno u nich została Ale muszę mieć kogoś na miejscu z kliniki w razie w.
Nie slyszalam o takim lekarzu. Gdzie przyjmuje? Ktos ci go polecil? To jakis spec czy tak po prostu na niego trafilas?

Mi w klinice położne (które pracują też w szpitalu) mówiły, że muszę mieć badanie, co jest dla mnie absurdem, bo przecież w krwiodawstwie nie mogli sobie tej grupy wymyślić. Może w drugim szpitalu nie będą robić takich cyrków:)

Ja też mam książeczke dawcy krwi, wypisy ze szpitali z wpisana grupą a i tak do 10tc musiałam zrobić badanie na grupę krwi i oryginał koniecznie mieć do porodu (mimo,ze planowany poród sn). W wiekszosci szpitali ten oryginał jest chyba jednak niezbędny. Na szczęście wystarczy zrobić raz, nie kosztuje dużo i już na jakiś czas wystarczy.

Transfer o 10.
Cud. Matko. Zawal.
@Kurcia to całym serduchem i myślami jestem z Tobą - aby to był ten jedynaczek i został z Toba na całe 9 miesięcy :):*
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png

Dziewczynki pieknych widokow dzisiaj :)
@Oczekiwanie2017 co tam jak tam? Na froncie cisza? Jak sie czujecie?

Cześć Kobitki, dzisiaj w kalendarzu mamy podglądanie maluszków. @Gosia892, @Oczekiwanie2017, @RedHotChiliPepper28, pięknych widoków Wam życzę. :*
@Oczekiwanie2017 jak przyszłam na forum byłaś na etapie bety a teraz to już końcówka ciąży i niedługo będziesz tuliła maluszka w swoich ramionach. Jak samopoczucie? :)
@adansonia, wpisałam Cię do kalendarza ale nie wiedziałam, jaki będzie miała charakter ta wizyta. Mam nadzieję, że wczorajszy incydent nie oznaczał nic złego a maluszek wesoło podskakuje w brzuszku swojej mamusi. :*

Dziękuję dziewczynki :).
Dziś ostatnia wizyta przed porodem, którego narazie nic nie zwiastuje. Cierpliwie czekam i cieszę się ostatnimi dniami z brzuszkiem. Przyznam, że czuję się bardzo dobrze. Za każda z forumowych dziewczyn mocno trzymam kciuki i wierzę, że niedługo wszystkie będa mogły pochwalić się pozytywna beta i upragniona ciąża.

Nie slyszalam o takim lekarzu. Gdzie przyjmuje? Ktos ci go polecil? To jakis spec czy tak po prostu na niego trafilas?
On jeste ordynatora położnictwa i wcześniaków na klinice kopernika. Koleżanki które miały ciężkie ciążę mi go poleciła I ciocia która tam pracuje, że jak po invitro to tylko do niego.

Link do: prof. dr hab. n. med. Hubert Huras - Przeczytaj opinie i umów wizytę

Śmiać mi się chce że mnie bo wcześniej mi sie wydawało że jak beta będzie wysoka to już z górki:) A teraz to się dopiero jazda zaczęła:)A to Skórcz A to sramto

Ostatnia edycja:
reklama
@Kurcia kochana super!! Moja Pani doktor też w porę zareagowała i w 3dobie też miałam podany 8komórkowy ❤❤❤ także kochana to Twój czas ! Wierzę w to! ✊✊✊
@Gosia892 @RedHotChiliPepper28 @adansonia kochane pięknych widoków! ❤❤❤✊✊✊
@Oczekiwanie2017 czekam z niecierpliwością na wiadomości jak po wizycie ! :D Mały ma termin w moje urodziny więc niech ładnie dotrzyma :D nooo pisz odrazu jak wyjdziesz z gabinetu :D✊✊

Do góry