reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak tam reprezentacja Krakowa? Wraca już z tych Katowic?
Wrocilam :)
Spotkalysmy sie z @adansonia na korytarzu :)

Pani embriolog jeszcze raz podkreslila ze ich wszystkich zaskoczył ten zarodek.

Ej laski. Jaka ja jestem glupia. Nie wzielam wczoraj 2 dawek antybiotyku bo mi sie poj****ly tabletki i wzielam paracetamol zamiast tego. Oczywiscie wzielam teraz i jeszcze 3 dni bede stosowac. Myslicie ze umrrreeee ? :( debil.

reklama

Ej laski. Jaka ja jestem glupia. Nie wzielam wczoraj 2 dawek antybiotyku bo mi sie poj****ly tabletki i wzielam paracetamol zamiast tego. Oczywiscie wzielam teraz i jeszcze 3 dni bede stosowac. Myslicie ze umrrreeee ? :( debil.
Bedziesz żyć❤ to teraz kochana pilocik i przed tv:) za maluszka✊✊✊✊
A gadalas z doktorliem.o lekach bo tam chyba mialas niejasnosc z progesteronem albo mi sie juz pieprzy w glowie:)

A co do zarodeczka to dzielny wojownik❤ ale oni naprawde maja mega labolatorium. Ja kiedys siade do moich dokumento i Wam moze wrzuce jakie byly u mnie roznice w zarodkach tylko chyba cala dokumentacja z provity jest u nich i glupia sobie nie zostswilam.ksera i nie mam tej kartki z hodowli z pierwszej procedury w Ciechocinku

Dziękujemy za wszystkie kciuki, my już po wizycie. Młoda ładnie przybrała 1700gram, niby ok, ale tętno za wysokie i mamy wrócić o 14 na ktg, żeby sprawdzić czy to jej chwilowe nerwy, bo ktoś jej głowice przykłada czy coś innego :-) więc pojechałyśmy na ciasto i staramy się relaksować. W innym wypadku skierowanie do szpitala :-( ale jakoś jestem dobrej myśli, że to moje dziecko jest po prostu nerwus :p
Pewnie zdenerwowana sie ze doktor jej przeszkadza. Wszystko bedzie dobrze:) A ile wazylam ostatnio?

@Kurcia Kurczaczku nasz Kochany... nie umrzesz i może nic się nie stanie ;-)
Widzisz Twój jedynak jest waleczny i to jest jego czas i Twój!!! teraz jest mu najlepiej, bo u mamusi.
Niech już tam grzecznie siedzi przez najbliższe 9 miesięcy :)

Bedziesz żyć[emoji173] to teraz kochana pilocik i przed tv:) za maluszka[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
A gadalas z doktorliem.o lekach bo tam chyba mialas niejasnosc z progesteronem albo mi sie juz pieprzy w glowie:)

Gadalam. Mam 2x1 crinone i 3x1 dupek...
Jajniki widziałam na usg powiekszone wiec pewnie dlatego tak bola.
Ale z tym antybiotykiem to ekstra... jeden dzien bez. Pfff. Cos mi na mozg padlo.
A wlasnie a propo labu to dzwonil dzis ten glowny embriolog dr S. I on wlasnie mowi ze "cud". Az sobie usiasc musialam. Wczoraj nie bylo nic, zadnego podzialu i w ciagu 24h narobily sie podzialy za 3 doby.

Jaki antybiotyk?
To teraz inkubuj swojego kurczaczka złotego a nie umieraj. [emoji8]

reklama
Gadalam. Mam 2x1 crinone i 3x1 dupek...
Jajniki widziałam na usg powiekszone wiec pewnie dlatego tak bola.
Ale z tym antybiotykiem to ekstra... jeden dzien bez. Pfff. Cos mi na mozg padlo.
A wlasnie a propo labu to dzwonil dzis ten glowny embriolog dr S. I on wlasnie mowi ze "cud". Az sobie usiasc musialam. Wczoraj nie bylo nic, zadnego podzialu i w ciagu 24h narobily sie podzialy za 3 doby.
Kurcia bo wczoraj poczuł obecność ciotek forumowych, każda coś od siebie w duchu nagadała i się zawstydził :D jak tak się wziął do roboty to może jutro jedź na betę :laugh2:

Do góry