Never give up
Fanka BB :)
CudownieHej dziewczyny dobrze trzymaluscie kciuki widać pęcherzyki i wszystko według lekarza jest prawidłowo dopiero teraz wrocilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CudownieHej dziewczyny dobrze trzymaluscie kciuki widać pęcherzyki i wszystko według lekarza jest prawidłowo dopiero teraz wrocilam
Powodzenia! Trzymam kciukiDziękuje za kciuki właśnie jesteśmy w drodze jeszcze trochę i będę w 3 paku
Hahahaha [emoji23][emoji3][emoji41]Mialam nieskonczone poklady powera, ale co moj ze mna użył to jego
@PaulinkaP trzymam mocno kciuki za owocny przelot do bazy!Dzien dobry ja już na nogach czekam na męża bo z pracy wraca ,jeszcze pare h i moje maleństwa będą u mamci
Mam nadzieje , ze się rozmrożą dobrze i będziemy mieli już je na 9 mcJa tez mam nadzieje na szczesliwy kolejny transfer w tym miesiacu z zaleceniami od cudotworcy
Super, ze mozesz miec Tyle refundowanych podejsc mam nadzieje, ze to kolejne bedzie szczesliwe.
Kciuki za dobre wyniki [emoji173][emoji110][emoji110]Dzięki Kobity i co ja bym bez Was zrobiła Dziękuję raz jeszcze