reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oczywiście a jaki znak rozpoznawczy ? Czerwona róża w zębach:D:D:D:p:p:p:p
moim znakiem rozpoznawczym na bank będzie mój niepocieszony M który jak jedzie do Warszawy to dostaje białej gorączki :D :D hhahah
@Agonia777 będziemy pisać sobie na messenger czy Ty to Ty aby nie przytulać innych babeczek... :p :)
@Olk@24 nie chcesz poczekać na nas? ;)

reklama
moim znakiem rozpoznawczym na bank będzie mój niepocieszony M który jak jedzie do Warszawy to dostaje białej gorączki :D :D hhahah
@Agonia777 będziemy pisać sobie na messenger czy Ty to Ty aby nie przytulać innych babeczek... :p :)
Kochana gdyby nie to ze czeka mnie 6 godzinna podróż to chętnie ,a tak musimy wracać do domu cały dzień...

@Agonia777 będziemy pisać sobie na messenger czy Ty to Ty aby nie przytulać innych babeczek... [emoji14] :)
Oj tam. Wszystkie kobiety w klinikach takie smutne - wyprzytulajcie je!! :D

Ja Ci powiem szczerze że mam nadzieję że już nie będziemy musiały nigdzie jeździć :) bo się w końcu uda ❤ już się doczekać nie mogę tej wizyty :)
Priv.
Ojjjj ja na prawdę głęboko w to wierzę, że nam się uda ❤❤
Jak to mój lekarz mówi połowa sukcesu już za nami - czyli chęć podejścia po raz kolejny do procedury to połowa sukcesu,bo wiara w pozytywne zakończenie czyni cuda, nawet jeśli nam się wydaje, że nie ma to znaczenia ;)
Słońce a skąd Ty jedziesz, że taka daleka droga przed Tobą? :)

reklama
Z checia bym poszla ale u nas jest tak popier......ne w tych stanach ze tu na cokolwiek chcesz krew zbadac to musisz miec skierowanie od lekarza:wściekła/y:Nie mozesz na wlasno reke isc sobie bete zrobic poerw lekarz musi dac skierowanie pptem wyniki do lekarza przesla i dopiero dowiem sie jak z lekarzem sie spotkam wiec bym czekala do usranej smierci:crazy:Dlatego mozna dostac pier.....lca.Przepraszam za moje wyrazenia ale jestwm bezradna:(

Uuu, to faktycznie lipa :-\ sikacz bardzo często się myli i może Cię tylko niepotrzebnie zdołować, ale znając siebie to już bym nie wytrzymała i zrobiła :-) będzie dobrze, trzymamy wszystkie kciuki! :-*

Do góry