Wczpraj robilam toxo i inne bo sie skonczyly.wyniki bede jutro i mam dzwonic i sie umowic na podanie accofilu i wtedy ustalimy crio. Ponoc crio mozna przesuwac do 35dc wiec musze przekminic termin z mezem zeby ze mna mogl pojechac. Trzymaj kciuki zeny ostatni nanelek przezyl. Jak sie nie uda to moze okazac sie ze amh spadlo juz povtej stymulacji do ppziomu takiego ze Lewy nie zrobi stymulacji. Rok temu bylo 0.29 i w miedzyczasie mialam silna stymulacje...ehhhAnetka, wierzymy ze bedzie dobrze! Kiedy ty masz transfer?
reklama
Witam Kochane
Za Wszystkie kciukasy niezmienne...Ja tak szybciutko-jutro chcę robić panel tarczycowy i nie wiem mam brać rano te tablete czy nie? help my.
Dzienks i miłego dzionka
PS.Asik Ty się nie zawieszaj tylko do jajników gadaj,żeby pikne jajca urosły
Za Wszystkie kciukasy niezmienne...Ja tak szybciutko-jutro chcę robić panel tarczycowy i nie wiem mam brać rano te tablete czy nie? help my.
Dzienks i miłego dzionka
Margit2018
Fanka BB :)
Aneeete wierzę że się rozmrozi. Skoro Lewy powiedział ci że ewentualnie zrobi jeszcze jedna stymulscję to myślę że przy takim doświadczeniu sie nie myli. Póki co mega kciuki zaciśnięte za tego jedynaczka.Wczpraj robilam toxo i inne bo sie skonczyly.wyniki bede jutro i mam dzwonic i sie umowic na podanie accofilu i wtedy ustalimy crio. Ponoc crio mozna przesuwac do 35dc wiec musze przekminic termin z mezem zeby ze mna mogl pojechac. Trzymaj kciuki zeny ostatni nanelek przezyl. Jak sie nie uda to moze okazac sie ze amh spadlo juz povtej stymulacji do ppziomu takiego ze Lewy nie zrobi stymulacji. Rok temu bylo 0.29 i w miedzyczasie mialam silna stymulacje...ehhh
Agonia777
Hehe chyba tak bedzie no bo przeciez w klapkach nie wyjdziemy
Ja Wam proponuję kupić ogrodowe gumaki. Sprejem zrobić piękne wzory albo pomalować całe i do tego grube kolorowe skarpety takich butów zimowych nikt nie będzie miał a jeszcze interes zrobić na nowych zimowych kozakach retro
Margit2018
Murawcia nie bierze się eutyroxu. Dopiero po badaniu zażywasz.Witam Kochane
Dzienks i miłego dzionka
walczaca o szczescie
Kciuki zaciśnięte. Kochana Wasz Maluch da radę, ja w niego mocno wierzę [emoji110][emoji110][emoji110]Wczpraj robilam toxo i inne bo sie skonczyly.wyniki bede jutro i mam dzwonic i sie umowic na podanie accofilu i wtedy ustalimy crio. Ponoc crio mozna przesuwac do 35dc wiec musze przekminic termin z mezem zeby ze mna mogl pojechac. Trzymaj kciuki zeny ostatni nanelek przezyl. Jak sie nie uda to moze okazac sie ze amh spadlo juz povtej stymulacji do ppziomu takiego ze Lewy nie zrobi stymulacji. Rok temu bylo 0.29 i w miedzyczasie mialam silna stymulacje...ehhh
Ostatnia edycja:
Nie wyszla za zadnym z dwoch razy.Super dziękuję za odpowiedź. Ja już czekam pod labo więc już zrobię ale 10tego też zrobię. I jak wyszła beta?
Bez lekowWitam Kochane
Dzienks i miłego dzionka
dżoasia
Nie brac wez ja sobie do labo i po pobraniu lyknij.Witam Kochane
Dzienks i miłego dzionka
reklama
Agonia777
Oczywiście a jaki znak rozpoznawczy ? Czerwona róża w zębachCzyli kochana widzimy się na kawie w poczekalni... ;-) jestem po Tobie ;-)
Podziel się: