reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Anetka, wierzymy ze bedzie dobrze! Kiedy ty masz transfer?
Wczpraj robilam toxo i inne bo sie skonczyly.wyniki bede jutro i mam dzwonic i sie umowic na podanie accofilu i wtedy ustalimy crio. Ponoc crio mozna przesuwac do 35dc wiec musze przekminic termin z mezem zeby ze mna mogl pojechac. Trzymaj kciuki zeny ostatni nanelek przezyl. Jak sie nie uda to moze okazac sie ze amh spadlo juz povtej stymulacji do ppziomu takiego ze Lewy nie zrobi stymulacji. Rok temu bylo 0.29 i w miedzyczasie mialam silna stymulacje...ehhh

reklama
Witam Kochane :)
Za Wszystkie kciukasy niezmienne...Ja tak szybciutko-jutro chcę robić panel tarczycowy i nie wiem mam brać rano te tablete czy nie? help my.
Dzienks i miłego dzionka :)
PS.Asik Ty się nie zawieszaj tylko do jajników gadaj,żeby pikne jajca urosły:p:D:p

Wczpraj robilam toxo i inne bo sie skonczyly.wyniki bede jutro i mam dzwonic i sie umowic na podanie accofilu i wtedy ustalimy crio. Ponoc crio mozna przesuwac do 35dc wiec musze przekminic termin z mezem zeby ze mna mogl pojechac. Trzymaj kciuki zeny ostatni nanelek przezyl. Jak sie nie uda to moze okazac sie ze amh spadlo juz povtej stymulacji do ppziomu takiego ze Lewy nie zrobi stymulacji. Rok temu bylo 0.29 i w miedzyczasie mialam silna stymulacje...ehhh
Aneeete wierzę że się rozmrozi. Skoro Lewy powiedział ci że ewentualnie zrobi jeszcze jedna stymulscję to myślę że przy takim doświadczeniu sie nie myli. Póki co mega kciuki zaciśnięte za tego jedynaczka.:-) :)

Za Wszystkie kciukasy niezmienne...Ja tak szybciutko-jutro chcę robić panel tarczycowy i nie wiem mam brać rano te tablete czy nie? help my.
PS.Asik Ty się nie zawieszaj tylko do jajników gadaj,żeby pikne jajca urosły:p:D:p
Murawcia nie bierze się eutyroxu. Dopiero po badaniu zażywasz.

Kciuki zaciśnięte. Kochana Wasz Maluch da radę, ja w niego mocno wierzę [emoji110][emoji110][emoji110]

Ostatnia edycja:
Super dziękuję za odpowiedź. Ja już czekam pod labo więc już zrobię ale 10tego też zrobię. I jak wyszła beta?
Nie wyszla za zadnym z dwoch razy.
Bez lekow :)

Nie brac:) wez ja sobie do labo i po pobraniu lyknij.

reklama
Do góry