@PaulinkaP powodzenia!!!
reklama
W 8 dniu moze juz wyjsc. I powinno, ale nie musi na 100%. Takze jak chcesz miec klarowna sytuacje to poczekalabym chyba do jutra. Ja bety robilam 10 dzien po.Ale koleżanka robiła w 8dniu i jej wyszło pozytywnie
dżoasia
Fanka BB :)
Jak juz bede w tej ciazy to bede najszczesliwsza na swiecie zawsze od pozytyenej bety mi usmiech z geby nie schodzilBidoku ale tak Ci moze na dlugo zostac bo niektóre tak maja w ciazy ze ciezko z nimi wytrzymac
Super dziękuję za odpowiedź. Ja już czekam pod labo więc już zrobię ale 10tego też zrobię. I jak wyszła beta?W 8 dniu moze juz wyjsc. I powinno, ale nie musi na 100%. Takze jak chcesz miec klarowna sytuacje to poczekalabym chyba do jutra. Ja bety robilam 10 dzien po.
dżoasia
Anetka, wierzymy ze bedzie dobrze! Kiedy ty masz transfer?Wiesz co ja mialam histero w zeszlym roku. Zaczelam sie zastanawiac do meza po co mi ja wtedy robil Lewy a maz na to no podejrzewal Ci jakis polip i sie okazalo ze masz taka urode ze tam jest faldka.
Nie wiem jak moglam o tym zapomniec!
Nie mniej jednak ta lekarka pow.ze zarodek slabej klasy wiec nie wiadomo czy przezyje rozmrozenie... sama sie tego boje caly czas no to dowalila mi teraz ona tym wczoraj..
misis188
To nie placz tylko sobie szukaj juz tych butow na zimeJak juz bede w tej ciazy to bede najszczesliwsza na swiecie zawsze od pozytyenej bety mi usmiech z geby nie schodzil
gosia321
Ojojoj czyzby zupelnie inaczej dzialaly na ciebie leki pamietam jak powtarzalas ze 1 stymulacja i leki byly dla ciebie super napedzaczem.Zaczyna mi juz odwalac a to dopiero 2ds. Becze o byle go.no, nie mam na nic sily, potrafie sie wylaczyc z rozmowy w pol zdania i se isc albo gapic sie w podloge bez slowa. Boziu gdzie to do wrzesnia
Dobrze ze przynajmniej se poczytalam o waszych problemach obuwniczych
Dobrej nocki
D9brze bedzie kochana do wrzesnia szybko zleci a ty hoduj piekne jajka
dżoasia
Jak tak dalej pojdzie to bede od was te japonki odkupowac
To nie placz tylko sobie szukaj juz tych butow na zime
reklama
dżoasia
Mialam nieskonczone poklady powera, ale co moj ze mna użył to jegoOjojoj czyzby zupelnie inaczej dzialaly na ciebie leki pamietam jak powtarzalas ze 1 stymulacja i leki byly dla ciebie super napedzaczem.
D9brze bedzie kochana do wrzesnia szybko zleci a ty hoduj piekne jajka
Podziel się: