reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja już rozpoczęłam działania w tym kierunku czekam właśnie na info jak wystymulowała się dawczyni i ile będziemy mieli zarodków. W między czasie ogarniam Paśnika w sobotę już będę miała zalecenia. Jeszcze histeroskopia diagnostyczna i jak dostanę zielone światło to zaczynam przygotowania. Więc teraz czekanie na telefon z kliniki. A w jakiej klinice masz procedurę?
OO to widze, ze Ty juz tez blizej niz dalej, super :). Mysle, ze Pasnika warto skonsultowac, masz jakies problem immunologiczne? Mnie po 1 transferze popchneli troche w immunologie w klinice. Mnie nikt nie kazal robic histeroskopii diagnostycznej, masz jakies zalecenia czy to jest w Twojej klinice standard? Moze ja tez sie zainteresuje... Nasza dawczyni wystymulowala sie dobrze, w mojej klinice mowia, ze tak max do 12 stymuluja bo jak za duzo to podobno tez jakosc jajeczek na tym moze ucierpiec. Niestety my dostalismy tylko 6 bo ja nie mam 35 lat, no ale przynajmniej 6 z 6 sie ladnie rozwinelo. Daj znac jak u ciebie postep, trzymam kciuki za stymulacje :) A Ty w jakiej klinice jestes?

reklama
Ja nosze rozmowy ar normalne 37 i oststnio bylam w ccc a nogi nie byly za bardzo opuchniete i jedyne buty do ktorych weszlam to byly meskie klapki w rozm. 39. 40 juz wygladaly troche smiesznie. Do tych 39 weszlam ale tak za duzo miejsca tam nie mialam i nie kupilam. Nigdy nie kupowalam butow w daichmanie ale weszlam i kupiłam takie
Link do: Czerwone sandały damskie Graceland - 1210859 - deichmann.com
Tam sa gumy i mimo ze nogi sa spuchniete to nic mnie nie cisnie. Brzydko to wwygląda bo.ta opuchlizna wystaje ale sa mega wygodne
Będę zmuszona jakieś kupić bo za trzy tygodnie wybieramy się na wesele, a na dzień dzisiejszy właśnie mieszczę się w jedną parę japonek. Podjadę do Deichmana to faktycznie może zmieszczę się w jakieś sandałki :-D:tak:

Mnie to piersi strasznie bolo i uczucie jak na @.Nie wiem czy to dobrze wrozy.
Mysle, ze jak cie piersi bola to dobrze, bo jak mnie zaczela zle beta przyrastac I spadac to po bolu piersi nic nie zostalo wiec to raczej nie po lekach bo progesterone dalej bralam. Trzymam kciuki, kiedy masz bete?

Hejka a wiec jutro transfer 2 blastek ;) cieszę się ze wkoncu do niego dojdzie a jak jestem nastawiona a wiec tak ,nie mam zamiaru leżeć jak kłoda jak po 2 poprzednich transferach mam zamiar normalnie żyć ale oszczędniej, nawet dziisaj jeszcze fajki popalam ma się udać to się uda oczywiście od jutra nie pale ani jednego ,ograniczyłam się ale z 2 muszę zapalić bo emocje dają swoje , nie nastawiam się ,ze będzie ciąża co ma być to będzie wkoncu kiedyś musi się udać mam tyle znajomych co cała ciąże pala i jest dobrze a ja w ciąży nie mam zamiaru palić ale dzisiaj jeszcze popalam to jakieś silniejszej odemnie a wiec jutro na 9 mam być w szpitalu podadzą mi ten zastrzyk na skurcze w tej pompie infuzyjnej i potem transfer ,a jak się czuje nawet dobrze tylko cycki tak bolą ze jak schodzę po schodach to muszę je trzymać miłego dni kobietki ja biorę się za sprzątanie a potem jadę do szwagierki na ploty proszę jutro trzymać mocno kciuki ;) a co do lat to mam 25 i lekarz nie widzi przeciwwskazań do podania 2 nawet mówił, ze to 8% więcej szans ,ze się uda a 40% ze będzie ciąża bliźniacza jestem na to gotowa ;)
Powodzenia [emoji4]

U mnie tez proponowal odrazu 2 ze wzgl na dlabe nasienie. Ale nawet z dawca podal 2.
Kochana nie boj zaby ja tez mialam owulacje na antykach wiec przedluzone branie a jajec uhodowanych 20 z czego 12 zdolnych do zaplodnienia. Takze u ciebie tez bedzie dobrze

A słabe nasienie dlaczego? Bo nierychliwe czy bo mało?

reklama
Do góry