reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Z tymi stopami to normalka .. Ja z rozmiaru 37 weszłam w 40/41 :/ czyli też praktycznie kupowałam klapki .. A ostatnimi czasy w klapki stopy nie wloze bo bardziej szerokie się zrobiły i zostają tylko Japonki :( no porażka .. A z praniem radzę zacząć bo jest to meeega męczące nawet jak siedzisz i prasujesz, no chyba że masz kogoś do pomocy :)
A już myślałam, że tylko moje stopy wyglądają jakby były rozjechane walcem, w jedyne obuwie które się mieszczę to japonki :tak: za pewne niedługo będę podbierała buciki swojemu małżowi lub po prostu chodziła w kapcioszkach nawet na zakupy :D:D:D Ciesz się kochana, że masz termin w sierpniu, ja dopiero w październiku oby była pogoda bo zmarznę w stopy w tych japonkach :p

reklama
A już myślałam, że tylko moje stopy wyglądają jakby były rozjechane walcem, w jedyne obuwie które się mieszczę to japonki :tak: za pewne niedługo będę podbierała buciki swojemu małżowi lub po prostu chodziła w kapcioszkach nawet na zakupy :D:D:D Ciesz się kochana, że masz termin w sierpniu, ja dopiero w październiku oby była pogoda bo zmarznę w stopy w tych japonkach :p
Kupisz sobie jakieś walonki i będzie dobrze. [emoji4]

Sory Agonia, jakos nie zobaczylam Twojego posta wczesniej. W marcu dostalismy 6 swiezych jajeczek, wszystkie sie zaplodnily, 6 ladnych zarodkow zamrozili. Mialam podane 2 trzydniowe zarodki I ciaza biochemiczna, podejrzenie immunologii. Zostaly mi 4 piekne zarodki w tym 2 blastki. Teraz po diagnostyce u Pasnika podchodze koncem miesiaca do drugiego transferu I biore jedna blastke. A Ty tez myslisz o kd kochana?
Ja już rozpoczęłam działania w tym kierunku czekam właśnie na info jak wystymulowała się dawczyni i ile będziemy mieli zarodków. W między czasie ogarniam Paśnika w sobotę już będę miała zalecenia. Jeszcze histeroskopia diagnostyczna i jak dostanę zielone światło to zaczynam przygotowania. Więc teraz czekanie na telefon z kliniki. A w jakiej klinice masz procedurę?

Yeti :) [emoji23] i..bywają gorzej spuchniete A zdjęcia nie oddają tego co widać na żywo,[emoji23] to zdjęcie akurat miałam w galerii robione jakoś miesiąc temu [emoji16]
20180613_172902.jpg

Załączniki

• 20180613_172902.jpg
    20180613_172902.jpg
    87 KB · Wyświetleń: 409
Yeti :) [emoji23] i..bywają gorzej spuchniete A zdjęcia nie oddają tego co widać na żywo,[emoji23] to zdjęcie akurat miałam w galerii robione jakoś miesiąc temu [emoji16] Zobacz załącznik 878453
Nie jesteś sama serio moje wyglądają bardzoooo podobnie zwłaszcza przy tych upałach. Na szczęście potem nagroda nas czeka po porodzie, nasze wyczekane bąble nam wszystko wynagrodzą i zapomnimy o tych drobnych mankamentach jak spuchnięte stopy :-D:-D:-D

Niusia, mnie bolaly lekko piersi I bylo mi troche zimno, ale moze to po lekach. a przy naturalnej ciazy byl am pewna, ze zaczyna sie miesiaczka, straszne bole krzyza, ale wiem, ze czesto dziewczyny nic nie czuja.
Mnie to piersi strasznie bolo i uczucie jak na @.Nie wiem czy to dobrze wrozy.

Ja nosze rozmowy ar normalne 37 i oststnio bylam w ccc a nogi nie byly za bardzo opuchniete i jedyne buty do ktorych weszlam to byly meskie klapki w rozm. 39. 40 juz wygladaly troche smiesznie. Do tych 39 weszlam ale tak za duzo miejsca tam nie mialam i nie kupilam. Nigdy nie kupowalam butow w daichmanie ale weszlam i kupiłam takie
Link do: Czerwone sandały damskie Graceland - 1210859 - deichmann.com
Tam sa gumy i mimo ze nogi sa spuchniete to nic mnie nie cisnie. Brzydko to wwygląda bo.ta opuchlizna wystaje ale sa mega wygodne

reklama
Do góry