misis188
Fanka BB :)
Brzuch spuchnal jej jeszcze bardziejFaktycznie widać opuchliznę. Dawno nie widziałam takich stopek musze przyznać;-) tylko stopy Ci tak puchną?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzuch spuchnal jej jeszcze bardziejFaktycznie widać opuchliznę. Dawno nie widziałam takich stopek musze przyznać;-) tylko stopy Ci tak puchną?
Stópki spuchnięte ciążowo ale jaki śliczny kolor paznokci. [emoji7]Yeti [emoji23] i..bywają gorzej spuchniete A zdjęcia nie oddają tego co widać na żywo,[emoji23] to zdjęcie akurat miałam w galerii robione jakoś miesiąc temu [emoji16] Zobacz załącznik 878453
Nie no to nie ulega żadnej wątpliwości;-) kurczę cały czas mam uczucie ciężkości i ciągnięcia w dole brzucha..Brzuch spuchnal jej jeszcze bardziej
No ja właśnie nie wiem jak to jest. Na usg genetyczne zapisana jestem 25 lipca ale nie wiem kiedy krew oddać. Moja koleżanka która naturalnie zaszła mówiła mi że robiła 3dni później krew, po tym usg. I glupieje już. Bo moja ginekolog w miejscu zamieszkania mówiła mi tylko o USG genetycznym ale ona tego nie robi. I w sumie nic o teście Pappa nie wspomniała.
Dziewczyny zwrot akcji u mnie. Bylam u doktor Lew... tez nie byla pewna czy to polipy...ale radzila zrobic histero. powiedzialam ze jestem pacjentka szefa i chce jego konsultacji.wiec poszla do wojewodzkiego bo lewy na urlopoe i Woj. Go zastepuje no i wg niego to zadne polipy tylko jakies zmarszczenie na macicy i ze mialam niedawno histero to bez sensu robic to ponownie.. takze tenctego transfer w tym cyklu.
To już zgłupiałam...i nie wiem kiedy mam to zrobić. Pójdę na to USG i dowiem się od lekarza. Bo tyle opinii już słyszałam.Ja oddawałam krew po wyjściu z gabinetu i zrobieniu USG. Potem po dwóch tygodniach miałam do odbioru wyniki. Jeśli się nie mylę to dobrze jest zrobić i USG i oddać krew tego samego dnia, żeby analiza dotyczyła dzieciątka tej samej wielkości.
29 tc i podane dwa zarodki. Chłopaki ważą po 1729 i 1731. Ginekolog wczoraj przecierał oczy ze zdumienia: "w ciążach pojedynczych taka waga zdarza się rzadko, ale pani ma podwójną! W ciągu dwudziestu lat praktyki nie widziałem jeszcze takiego przypadku. One są gigantyczne!".
W tym wszystkim już naprawdę nie wiem, kiedy spodziewać się porodu.
Hmmm ja mam rozmiar 39 butów a wcześniej 37-38 a jestem pół roku po porodzie [emoji23] tyle że karmię piersią....Nie jesteś sama serio moje wyglądają bardzoooo podobnie zwłaszcza przy tych upałach. Na szczęście potem nagroda nas czeka po porodzie, nasze wyczekane bąble nam wszystko wynagrodzą i zapomnimy o tych drobnych mankamentach jak spuchnięte stopy
To już zgłupiałam...i nie wiem kiedy mam to zrobić. Pójdę na to USG i dowiem się od lekarza. Bo tyle opinii już słyszałam.