RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Jeeeeezu dziewczyny nie piszcie o tym jedzeniu bo zaraz zamówię pizzę A tak serio to jak bardzo mi się czegoś chce to sobie nie odmawiam
Mam fazę na wode, soki i cole od początku ciąży aż moja siostra mówi "Lenka dziecko coli " i miałam kiedyś w nocy tak że się obudziłam z colą przed oczami i mój M musiał pojechać na stację i mi kupić A ostatnio chce mi.sie kwaśnego i teściówka robiła sok z czarnej porzeczki i wstałam o 1 W nocy bo sok mi się śnił i ciężko mi określić ile szklanek soboe z wodą rozrobilam
W sumie . . Jedyne co to na chipsy nie mam w ogóle ochoty aż zapomniałam że istnieją
Wszystkie o tej coli, a mi jakoś się jej wcale nie chce żyje na wodzie, kawie i herbacie
Kolega mojego M opowiadał mu, że Jego kuzyn został w nocy obudzony przez żonę, że Ona MUSI zjeść hamburgera zapytał czy nie mogą poczekać do rana, a Ona że nie i się popłakała więc pojechali... W drodze powrotnej wszystko zwróciła na poboczu, ale szczęśliwa, że dostała to na co miała ochotę hah i od tej historii mój jest najszczęśliwszy na świecie, że nie robię takich akcji hih