Agniecha1508
Fanka BB :)
Nie, nie tylko u Ciebie , ale ja z tych co całe życie biegną pod górkę- więc będzie DOBRZEMyslalam ze u mnie, bo tutaj tez jest taki cyrk zazwyczaj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie tylko u Ciebie , ale ja z tych co całe życie biegną pod górkę- więc będzie DOBRZEMyslalam ze u mnie, bo tutaj tez jest taki cyrk zazwyczaj.
Pomiedzy 1 a 3 dniem cyku zaczniesz brac estradiol , okolo 10-12 bedziesz miala wizyte zeby zobaczyc jak rosnie endometrium, zaleznie od grubosci dok. wyznaczy ci termin transferu i powie od kiedy masz brac progesteron( zazwyczaj jest to 5-6 dni przed transferem) proste i moim zdaniem sto razy pewniejsze niz transfer na cyklu naturalnym.No i dr G odwołał transfer a mojego jedynaka A8 zamrozili bardzo mam jajniki powiekszone
Dziewczyny jak wyglada przygotowanie do crio???
Nie przejmuj sie lepiej dac organizmowi odpoczac niz na sile robic transfer, na pewno wyjdzie to na dobre. Mnie w ciechocinku mowili, ze nawet ostatnio z crio maja lepsze statystyki, moze dlatego, ze organism nie jest az tak obciazony w porownaniu z cyklem stymulacyjnym, trzymaj sie! U mnie przed crio bylo tak: od 2DC estrofem 2 x 1, encorton x 1. Od 6 DC zwiekszyc estrofem do 3 x1. Wlaczyc Neoparin 2 dni przed transferem. Lutnius dawka 3 x 2 przy 3 dniowym zarodku mialam wlaczony 3 doby przed transferem, a przy blastce teraz mi mowia, ze bede miala odpowiednio wlaczony w 5 dobie przed transferem.No i dr G odwołał transfer a mojego jedynaka A8 zamrozili bardzo mam jajniki powiekszone
Dziewczyny jak wyglada przygotowanie do crio???
Ja już trochę chiperków wpierdzieliłam i wyparłam ze świadomości. Później było mi niedobrze i żałowałam, bo ostatecznie wcale mi też nie smakowały. Nigdy więcej. Fuj. Za to fryty bym zjadła. Oj tak. [emoji6]
Ojoj duzo by wymieniac tych ciazowych zachcianek orzeszki ziemne z 3 puszki pizza i zapieksa na gazowane jakos mnie nie ciagnie za bardzo. A oprocz tych grzechow to miedzy owocami czekolada lub zelki to juz prawie codziennosc
Ja sie troche uspokoilam jak mi odwołał transfer boje sie tej hiperstymulacji moim zdaniem mam lagodna i jajniki tez wskazuja na nia dr G zastanawial sie czy nie zrobic transferu bo przy lagodnej mozna ale stwierdzil po co ryzykowac tym bardziej ze mam jeden zarodekNie przejmuj sie lepiej dac organizmowi odpoczac niz na sile robic transfer, na pewno wyjdzie to na dobre. Mnie w ciechocinku mowili, ze nawet ostatnio z crio maja lepsze statystyki, moze dlatego, ze organism nie jest az tak obciazony w porownaniu z cyklem stymulacyjnym, trzymaj sie! U mnie przed crio bylo tak: od 2DC estrofem 2 x 1, encorton x 1. Od 6 DC zwiekszyc estrofem do 3 x1. Wlaczyc Neoparin 2 dni przed transferem. Lutnius dawka 3 x 2 przy 3 dniowym zarodku mialam wlaczony 3 doby przed transferem, a przy blastce teraz mi mowia, ze bede miala odpowiednio wlaczony w 5 dobie przed transferem.
ja zrobiłam sobie ,ale pół roku po zastrzykach i nie można podchodzić do transferu minimum 2 tyg od zrobienia permanentnegoOooo jeszcze jedno pytanko do Was wszystko wiedzacych Dam, mam zamiar walnąć sobie pernametne brewki ( na starość mniej ich ) jak myślicie można , nie zaszkodzi mi ? ( myślę, że chyba aż tak, nie ma co świrować)