reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeeeeezu dziewczyny nie piszcie o tym jedzeniu bo zaraz zamówię pizzę :laugh2: A tak serio to jak bardzo mi się czegoś chce to sobie nie odmawiam :laugh2:
Mam fazę na wode, soki i cole od początku ciąży aż moja siostra mówi "Lenka dziecko coli " :laugh2::laugh2::laugh2: i miałam kiedyś w nocy tak że się obudziłam z colą przed oczami i mój M musiał pojechać na stację i mi kupić :szok: A ostatnio chce mi.sie kwaśnego i teściówka robiła sok z czarnej porzeczki i wstałam o 1 W nocy bo sok mi się śnił i ciężko mi określić ile szklanek soboe z wodą rozrobilam :laugh2:

W sumie . . Jedyne co to na chipsy nie mam w ogóle ochoty aż zapomniałam że istnieją :surprised:

Wszystkie o tej coli, a mi jakoś się jej wcale nie chce :-D żyje na wodzie, kawie i herbacie :p

Kolega mojego M opowiadał mu, że Jego kuzyn został w nocy obudzony przez żonę, że Ona MUSI zjeść hamburgera :-D zapytał czy nie mogą poczekać do rana, a Ona że nie i się popłakała :-D więc pojechali... W drodze powrotnej wszystko zwróciła na poboczu, ale szczęśliwa, że dostała to na co miała ochotę hah :p i od tej historii mój jest najszczęśliwszy na świecie, że nie robię takich akcji hih

reklama
Dziewczyny z Katowic, macie moze namiary na jakas apteke gdzie mozna kupic intralipid? W razie udanego transferu mam miec 4 tyg po transferze wiec musialabym sibie a wszelki wypadek do uk wziac. Jak ostatnio dzwonilam po kilku aptekach to nikt nie mial, a w aptece przy ciechocinku maja tylko dla uzytku kliniki I wydaja jesli klinika da im notke na zapotrzebowanie, a taka przyjemnosc juz kosztuje 200zl, wiec wolalabym nastepnym razem po normalnej cenie kupic jesli ktos wie moze gdzie.

Wszystkie o tej coli, a mi jakoś się jej wcale nie chce :-D żyje na wodzie, kawie i herbacie :p

Kolega mojego M opowiadał mu, że Jego kuzyn został w nocy obudzony przez żonę, że Ona MUSI zjeść hamburgera :-D zapytał czy nie mogą poczekać do rana, a Ona że nie i się popłakała :-D więc pojechali... W drodze powrotnej wszystko zwróciła na poboczu, ale szczęśliwa, że dostała to na co miała ochotę hah :p i od tej historii mój jest najszczęśliwszy na świecie, że nie robię takich akcji hih
Haha to nieźle :-D
Ale narobiłaś mi ochoty na cheesburgera :baffled::o poczekam..maz kupi po drodze :laugh2:

Ooo i o herbacie mi przypomniałaś ! Wiecie , że odkąd są te właśnie upalne dni to mam fazę, że muszę wypić herbatkę gorąca raz dziennie albo nawet dwa :surprised: mam taką fazę, że masakra :D ostatnio kladlismy się z mężem do spania tak o 23 a mi sie przypomniało, że herbatki nie piłam i musiałam zapitalac i gotować wodę :rolleyes::laugh2:

Dziewczyny z Katowic, macie moze namiary na jakas apteke gdzie mozna kupic intralipid? W razie udanego transferu mam miec 4 tyg po transferze wiec musialabym sibie a wszelki wypadek do uk wziac. Jak ostatnio dzwonilam po kilku aptekach to nikt nie mial, a w aptece przy ciechocinku maja tylko dla uzytku kliniki I wydaja jesli klinika da im notke na zapotrzebowanie, a taka przyjemnosc juz kosztuje 200zl, wiec wolalabym nastepnym razem po normalnej cenie kupic jesli ktos wie moze gdzie.
A próbowałeś w książęcej ? Tam mieli wszystko co ja potrzebowałam :)

W każdej aptece doz na zamówienie

Wiem dziewczyny ze dramatu nie ma. Wazne ze cokolwiek uroslo. Po prostu myslalam ze jak ostatnio tez bylo tak malo pecherzykow to teraz przez zmiane protokolu i lekow bedzie wiecej.
Boje sie ze po prostu sie nie zaplodnia dobrze. Endomenda je przezera :(

Ja sie troche uspokoilam jak mi odwołał transfer :) boje sie tej hiperstymulacji :( moim zdaniem mam lagodna i jajniki tez wskazuja na nia :( dr G zastanawial sie czy nie zrobic transferu bo przy lagodnej mozna ale stwierdzil po co ryzykowac tym bardziej ze mam jeden zarodek :(
Pewnie, najlepiej na spokojnie, dolaczy do moich balwankow :) Jeden zarodek, ale moze to ten wlasciwy, jestes w dobrych rekach napewno dr wie co robi. :)

reklama
Do góry