Hej
Wiem że sporo Was tu więc pozwólcie, ze do Was dołączę. Potrzebuje trochę informacji o Artemidzie Białystok i ewentualnym in vitro tam. Kolejnym moim krokiem właśnie jest in vitro prawdopodobnie. Pozdrawiam, może żeby nie zaśmiecać wątku proszę o wiadomości prywatne
Hej kochana
nie zasmiecasz wątku
wiele z nas dołączyło tutaj właśnie z takim pytaniem.. np . Ja
A więc tak.. ja miałam pierwszą procedurę q artemidzie w Białymstoku , byłam jeszcze w tym ciemna itd napalilam się, że do profesora pojedziemy, że na pewno będzie sukces nieważne że dojezdzalismy chyba ponad 300km? Juz nie pamiętam.. A więc tak : pierwsze wrażenie ok i wizyta też, fakt że są mega opóźnienia ale mi to nie przeszkadzało akurat
Punkcja i transfer odbywały się w szpitalu ..
Punkcje wspominam ok ale transfer trochę mi otworzył oczy . W ten ważny dla nas dzień czułam się jak " rzut na taśmę " osób na sali mnóstwo oprócz nas , wołane szybko , nic nie tłumaczone pyk i wstrzukniete i następna... Zero informacji czy czegokolwiek i tylko tekst żeby zadzwonić z wynikiem i wtedy dowiem się co z moimi zarodkami.. oczywiście nie udalo się, zarodki też nie zostały z nami .. więc szybka decyzja o zmianie kliniki, trafiłam do Warszawy.
Nie mówię o artemidzie źle bo mi się nie udało tylko dlatego , że podejście w najważniejszych momentach do pacjenta jest znikome.. nie uwzględniają żadnych badań robionych na własną rękę..
Jak już wspomniałam wybraliśmy Warszawę i mieliśmy połowę drogi mniej do pokonania- moja doktor super babka ! Pierwsza wizyta 1h i 5minut
wszystkie badania obejrzała ,przegadalismy cała sprawę i wszystko było ustalone- miałam do porownania już dwie kliniki i dalej bym się trzymała tej w Warszawie. Fakt, że tam nam też żaden zarodek nie został tylko ren jeden , który mi podali i obecnie jestem w 35tc i czekamy na córeczkę
Transfer wspominam super i kontakt z lekarzem
zdecydowaliśmy się zostać u Naszej doktor i prowadzić ciążę
@gosia321 może Ty też się wypowiesz o Artemidzie w Białymstoku
A jaki jest u Was problem? Myślałaś o innej klinice ?