walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Nareszcie [emoji173]Babyyyy!!! 1dc uff!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nareszcie [emoji173]Babyyyy!!! 1dc uff!!
Ja na telefonie probowalam wiele razy ale nie da rady, moj chyba nie obsluguje tego formatu pliku, jak tylko go otworze to mi caly czas ekran miga tak jakby powieksza sie i zmniejsza i na nic nie moge kliknac zeby edytowac... A na komputerze juz od wielu miesiecy nie moge sie zalogowac na forum przez normalna strone internetowa, caly czas mi wyskakuje ze taki uzytkownik nie istnieje :/KALENDARZ !
Dalej nikogo chętnego ?
@Justin87 , @chlopkers , @gosia321 ?
Nie ukrywam , że już niektóre posty oblatuje i nie zawsze jestem na bieżąco i w głowie mam już tylko poród i się stresuje także będę wdzięczna jeżeli któraś z forum poprowadzi kalendarz.
Super to zaczynasz symulację? Będę 3mac kciukiBabyyyy!!! 1dc uff!!
Od przyszłego poniedziałku idę na chorobowe. Tak więc mogę przejąć kalendarz. Muszę tylko obczaić, jak to działa. [emoji4]Ja damsie wykazac kolezankom ja juz mialam kalendarz w swoich rekach przez pol roku takze @Justin87 @chlopkers do dziela
Brawo Ty!Od przyszłego poniedziałku idę na chorobowe. Tak więc mogę przejąć kalendarz. Muszę tylko obczaić, jak to działa. [emoji4]
Nareszcie [emoji173]
Jeeeej. Super. To do dzieła, do boju, Dżoana. [emoji6] [emoji8]Babyyyy!!! 1dc uff!!
Mój mąż mnie pytał o to ale ja nie spytałam lekarza na ostatniej wizycie. Jakoś w ogóle nie mam ochoty i nie myślę o tym.Apropos łóżka... dziewczyny kiedy po transferze wrocil sex u Was? Ja cierpliwie czekam do serduszka ale jest ciezko [emoji14]
Hehe moj tez ostatnio pytal wiec mu powiedzialam ze jak bedziemy na wizycie to najpierw sie musi spytac lekarza o zgode hehe i ma zadanie na wizyte przynajmniej nie bedzie siedzial jak klocekMój mąż mnie pytał o to ale ja nie spytałam lekarza na ostatniej wizycie. Jakoś w ogóle nie mam ochoty i nie myślę o tym.