misis188
Fanka BB :)
Ja bralam acard do 34tcsię doczytałam w necie, że z tym kwasem ASA to jednak niebezpieczne dla płodu - więc niestety tak jak myślałam to bardzo dawne info i już nieaktualne...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bralam acard do 34tcsię doczytałam w necie, że z tym kwasem ASA to jednak niebezpieczne dla płodu - więc niestety tak jak myślałam to bardzo dawne info i już nieaktualne...
Na wtorek zaposala mnie do Lewickiej bo ona jest osoba pracujaca w zespole Czarkow. I wszystko razem konsultuja co do swoich pacjentek...Oj nie miałam przyjemności niestety, chociaż sporo ich tam się przewinęło przez czad naszych wizyt... Nie było już opcji nikogo innego?? Dr Zygler? Dr Obuchowicz, czy np Dr Taszycka??
Nie ale histeroskopie mialam niecaly rok temu.Bez sensu, w ogole nic Ci nie dala ta wizyta :/ No chociaz to endo ladne... A Ty mialas kiedys laparoskopie?
Dziewoje przyklejam się do Waszego sierpniowego duetu - u mnienia wstępnie transfer tak około 20.08.2018Albo i na wrzesien... nooo chyba jestesmy
No i za co ja tam zaplacilam..Hmm to po kiego grzyba Cie przyjela skoro nie potrafi nic stwierdzic samodzielnie???? Masakra
tak, ale moja znajoma brała aspirynę tam chyba dawka jest większa niż w acardzieJa bralam acard do 34tc
ja bym chyba poprosiła żeby mi zapisała co ona stwierdza i się podpisała i napisała do kierownictwa kliniki, bo to są jaja normalnie - a wizyta pewnie koło 200 zł wrrrNo i za co ja tam zaplacilam..
Ja tezzzzzzDziewoje przyklejam się do Waszego sierpniowego duetu - u mnienia wstępnie transfer tak około 20.08.2018
Jeszcze nic nie bioręNie ma problemu ze słońcem, spokojnie mozesz sie opalać jak juz nie bierzesz lekow. Chyba ze juz bierzesz estrofem to juz nie mozna niestety. Pytalam Pasikonika i pozwolil opalac sie po immunosupresji