reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Stymulacje mialam w lutym, teraz szykuje sie do crio. Ostatnie badanie mialam w polowie maja i wyniki byly super. W miedzyczasie w czerwcu mialam immunosupresje, wiec nie wiem czy te leki czasem nie mialy wplywu na zwiekszone tsh. Jest duza szansa, ze 20-21 lipca będę miec transfer, wiec mam właściwie tylko tydzien na zbicie tego tsh. Sprobuje z 50 i moze w srode znowu sie zbadam tylko nie wiem czy lek zadziala w tak krótkim czasie. Eh, zawsze coś...
W takim razie tsh moglo sie zwiekszyc przez steryd. Bierz w takim razie 50mg ale napewno nie 75mg bo to juz jest za duzy przeskok z dawki. Po tygodniu powinno bycleciutko widac czy leki dzialaja

reklama
W takim razie tsh moglo sie zwiekszyc przez steryd. Bierz w takim razie 50mg ale napewno nie 75mg bo to juz jest za duzy przeskok z dawki. Po tygodniu powinno bycleciutko widac czy leki dzialaja
Ja od stycznia walczę co chwilę z tsh. 2 miesiące temu zwiększył mi dawkę na 75mg,bo miałam tsh 4,35. A teraz tak mi spadło że aż myślę czy nie za bardzo, bo 0.98 zdaje się. Odkąd pilnuje tego wyniku nigdy nie był tak niski.

Babiszonki moje:)
Dorwałam termin na doszczepienie 7go sierpnia (aplauz dla miłej Pani z APC). Teraz trzymajta kciuki,żeby mi wtedy punkcja nie wypadła, chyba, że dalej tak będzie w kulki leciała to może zdążę z tym szczepieniem zanim @ przylezie :/
Dzisiaj zaczynam urlop więc nie róbta szumu jak zapiję (wiejskim mlekiem prosto od mućki) w któryś dzień i mnie nie będzie na forum :D

Zadzwon sobie do kliniki to Ci powiedza :) ja dlatego wczesniej podeszlam do in vitro bo on w sierpniu idzie na urlop :( sam mi mowil!
Kochana ja w tamtym cyklu właśnie nie zaczynałam stymulacji bo miało go nie być dokładnie w tych dniach, w których by to wypadło. No i faktycznie mi mówił, że w sierpniu tez go nie będzie, tylko nie pamiętam kiedy dokładnie.

Haha już widzę swoją minę jak siedzę w trampku i obok ktoś co chwile wącha papierową torbę :D :oo::oo::laugh2:
@dżoasia - rzadko korzystam z trampka itd bo ja samochodowa bardziej. Ale jak jadę autobusem jak ktoś sie dziwnie patrzy to mówię zgodnie z prawdą " przepraszam mam chorobę lokomocyjna , to na wszelki wypadek" quwa miejsce obok zawsze puste.

reklama
Kuźwa a kiegy dokładnie nie będzie G????? Jak tak dalej pójdzie to mnie qrwica weźmie bo nie zdążę ze stymulacją u niego, a poprzedni cykl właśnie dlatego odpuściłam, żeby on był :(
Inni lekarze też tam są dobrzy mazdy z nich super robi punkcie. Inny też może Ci leki dopisać podczas stymulacji. Ja napalm wiele takich sytuacji że to nie było. Swoją drogą on już któryś raz idzie na urlop...

Do góry