reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wez sobie. Kochana duzo pij i sikaj. Dziewczyny jakieś odzywki z bialkiem pily to moze cos pomoga
Po prostu mnie bola jajniki tak jak po punkcji :( dostalam te tabletki na hiperstymulacje
1531494468420.jpg

Załączniki

• 1531494468420.jpg
    1531494468420.jpg
    270,2 KB · Wyświetleń: 344
Kochana, a dlaczego ci zmieniaja na cleaxane? Bo ja tez mam neiparim? Czy cleaxane jest lepsze? Bo Dr Pasnik mowil, ze to wsyztko jedno.
Neoparin strasznie uczula I jest tańszym zamiennikiem.ja jestem tego przykładem po 30 dniach mnie tak wysypalo invitro jadę do kliniki bo pasnik kazał zmienić na clexane

Dzieki, wlasnie rozmawialam z koordynatorka, w dniach kiedy wypadlby transfer Bedzie dr Gajewska-Kucharek, albo jesli sie przesunie to juz bedzie dr Mercik. Gretki wtedy tez nie bedzie. Slyszalyscie cos o tej dr G-K?
Kuźwa a kiegy dokładnie nie będzie G????? Jak tak dalej pójdzie to mnie qrwica weźmie bo nie zdążę ze stymulacją u niego, a poprzedni cykl właśnie dlatego odpuściłam, żeby on był :(

No az tak mocno to bym nie podnosila dawki zeby nie przedobrzyc w druga strone i nie wpasc w nadczynnosc. Wynik jest podniesiony zapewne przez stymulacje i on szybciej wroci do normy niz gdyby byl spowodowany tylko hormonami tarczycy

Stymulacje mialam w lutym, teraz szykuje sie do crio. Ostatnie badanie mialam w polowie maja i wyniki byly super. W miedzyczasie w czerwcu mialam immunosupresje, wiec nie wiem czy te leki czasem nie mialy wplywu na zwiekszone tsh. Jest duza szansa, ze 20-21 lipca będę miec transfer, wiec mam właściwie tylko tydzien na zbicie tego tsh. Sprobuje z 50 i moze w srode znowu sie zbadam tylko nie wiem czy lek zadziala w tak krótkim czasie. Eh, zawsze coś...

reklama
Nooo , napisał do docenta , umówiłam wizytę do immunologa w klinice. Przejrzałam lodówkę mam z poprzedniej procedury 8 szt neoparinu 0.4 , encorton 10 mg 40 tabletek z recepty od docenta. Pół opakowania od siorki . Takze dziewczynki gdyby , której zostawał ww specyfiki jestem pierwsza w kolejce do odkupienia :) Bedzie musiał doktor uwzględnić zalecenia docenta - to Nasze ostatnie podejście na wiecej nas nie stac:hmm: wezmę wszystko by zwiekszyc szanse i jak to Nasza @Kurcia mawia " i nawet obzłoce sie brokatem" czy jakos tak . No plan działania ustalony - dzięki Wam , bo wczoraj mialam takiego doła po wizycie , ze hej:growl:. No to lecę pakowac namiot i pozostały ekwipunek i szuuu na inscenizację Bitwy pod Grunwaldem - ( polecam- uwielbia) trza tą rocznice ślubu , o ktorej wczoraj oboje zapomnieliśmy jakoś spędzić.
Gdyby , któraś była to niech da znać, jakieś spotkanko pod nagimi mieczami. Kurczę babeczki dobrze , ze tu jesteście bo do reszty bym zwariowała. Ihhaihahhaihah:p
Mam prawie 2 op encortonu 10 mg podaj adres wysle po weekendzie

Do góry