reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wez sobie. Kochana duzo pij i sikaj. Dziewczyny jakieś odzywki z bialkiem pily to moze cos pomoga
Po prostu mnie bola jajniki tak jak po punkcji :( dostalam te tabletki na hiperstymulacje
1531494468420.jpg

Załączniki

• 1531494468420.jpg
    1531494468420.jpg
    270,2 KB · Wyświetleń: 353
Kochana, a dlaczego ci zmieniaja na cleaxane? Bo ja tez mam neiparim? Czy cleaxane jest lepsze? Bo Dr Pasnik mowil, ze to wsyztko jedno.
Neoparin strasznie uczula I jest tańszym zamiennikiem.ja jestem tego przykładem po 30 dniach mnie tak wysypalo invitro jadę do kliniki bo pasnik kazał zmienić na clexane

Dzieki, wlasnie rozmawialam z koordynatorka, w dniach kiedy wypadlby transfer Bedzie dr Gajewska-Kucharek, albo jesli sie przesunie to juz bedzie dr Mercik. Gretki wtedy tez nie bedzie. Slyszalyscie cos o tej dr G-K?
Kuźwa a kiegy dokładnie nie będzie G????? Jak tak dalej pójdzie to mnie qrwica weźmie bo nie zdążę ze stymulacją u niego, a poprzedni cykl właśnie dlatego odpuściłam, żeby on był :(

No az tak mocno to bym nie podnosila dawki zeby nie przedobrzyc w druga strone i nie wpasc w nadczynnosc. Wynik jest podniesiony zapewne przez stymulacje i on szybciej wroci do normy niz gdyby byl spowodowany tylko hormonami tarczycy

Stymulacje mialam w lutym, teraz szykuje sie do crio. Ostatnie badanie mialam w polowie maja i wyniki byly super. W miedzyczasie w czerwcu mialam immunosupresje, wiec nie wiem czy te leki czasem nie mialy wplywu na zwiekszone tsh. Jest duza szansa, ze 20-21 lipca będę miec transfer, wiec mam właściwie tylko tydzien na zbicie tego tsh. Sprobuje z 50 i moze w srode znowu sie zbadam tylko nie wiem czy lek zadziala w tak krótkim czasie. Eh, zawsze coś...

reklama
Nooo , napisał do docenta , umówiłam wizytę do immunologa w klinice. Przejrzałam lodówkę mam z poprzedniej procedury 8 szt neoparinu 0.4 , encorton 10 mg 40 tabletek z recepty od docenta. Pół opakowania od siorki . Takze dziewczynki gdyby , której zostawał ww specyfiki jestem pierwsza w kolejce do odkupienia :) Bedzie musiał doktor uwzględnić zalecenia docenta - to Nasze ostatnie podejście na wiecej nas nie stac:hmm: wezmę wszystko by zwiekszyc szanse i jak to Nasza @Kurcia mawia " i nawet obzłoce sie brokatem" czy jakos tak . No plan działania ustalony - dzięki Wam , bo wczoraj mialam takiego doła po wizycie , ze hej:growl:. No to lecę pakowac namiot i pozostały ekwipunek i szuuu na inscenizację Bitwy pod Grunwaldem - ( polecam- uwielbia) trza tą rocznice ślubu , o ktorej wczoraj oboje zapomnieliśmy jakoś spędzić.
Gdyby , któraś była to niech da znać, jakieś spotkanko pod nagimi mieczami. Kurczę babeczki dobrze , ze tu jesteście bo do reszty bym zwariowała. Ihhaihahhaihah:p
Mam prawie 2 op encortonu 10 mg podaj adres wysle po weekendzie

Do góry