reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Never give up Cześć słońce. Sluzu z slimaka chwilowo nie biorę. Antyków wlasnie nie zmienił dalej to samo - trochu dziwne ale ja sie nie znam. Nad heparyna będę sie upierać bo toc to taki standard juz. Właśnie mówiła do M czy on chce zrobic sztuczny cykl bez wspomagania lekami tylko luteina i a nóż widelce się uda.
Agniecha ja bym walczyła o ta heparyne i sugerowała się zaleceniami Pasikonika. Jednak chlopina wie co robi.. Zobacz ile dziewczyn po jego wizytach zaciazyla.... :-)
Przestalas pić cudowny nektar zwany sluzem ślimaka????? :laugh2:

Babiszonki moje:)
Dorwałam termin na doszczepienie 7go sierpnia (aplauz dla miłej Pani z APC). Teraz trzymajta kciuki,żeby mi wtedy punkcja nie wypadła, chyba, że dalej tak będzie w kulki leciała to może zdążę z tym szczepieniem zanim @ przylezie :/
Dzisiaj zaczynam urlop więc nie róbta szumu jak zapiję (wiejskim mlekiem prosto od mućki) w któryś dzień i mnie nie będzie na forum :D
Kciuki zacisniete[emoji110][emoji110][emoji110] Udanego wypoczynku kochana [emoji3] jakie plany urlopowe?

Ja od stycznia walczę co chwilę z tsh. 2 miesiące temu zwiększył mi dawkę na 75mg,bo miałam tsh 4,35. A teraz tak mi spadło że aż myślę czy nie za bardzo, bo 0.98 zdaje się. Odkąd pilnuje tego wyniku nigdy nie był tak niski.
Ale jestes w ciazy tu juz lekarz musi regulowac dawke. Wynik jest w normie. Nadczynnosc zaczyna sie od 0.3

reklama
Kciuki zacisniete[emoji110][emoji110][emoji110] Udanego wypoczynku kochana [emoji3] jakie plany urlopowe?
@dżoasia zainspirowałas mnie i też dzisiaj zadzwoniłam żeby się zaszczepić I udało sie dostać termin na 13 sierpnia. Pani mówiła że dobrze że zadzwoniłam bo od jutra zaczynają remont.

A Ty będziesz doszczepiana z męża teraz czy dawcy?

Do góry