Okej. Dzięki za informacje;-)Na necie jest lista placówek, gdzie można zrobić badanie na NFZ. Musiałabyś podzwonic i umówić się. Także ja byłam w zupełnie nowym miejscu.
reklama
Never give up
Fanka BB :)
Agniecha ja bym walczyła o ta heparyne i sugerowała się zaleceniami Pasikonika. Jednak chlopina wie co robi.. Zobacz ile dziewczyn po jego wizytach zaciazyla.... :-)@Never give up Cześć słońce. Sluzu z slimaka chwilowo nie biorę. Antyków wlasnie nie zmienił dalej to samo - trochu dziwne ale ja sie nie znam. Nad heparyna będę sie upierać bo toc to taki standard juz. Właśnie mówiła do M czy on chce zrobic sztuczny cykl bez wspomagania lekami tylko luteina i a nóż widelce się uda.
Przestalas pić cudowny nektar zwany sluzem ślimaka?????
Never give up
Kochana ja niestety mam to samo po tych wszystkich lekachDziewczynki - tak myślę , a może sprobowac z innej strony z ta heparyna , porobily mi się straszne zyłki na nogach nosz tragedia sieć jak u rybaków ... i tak myślę może tu uderzyć - hymmm tylko do jakiego lekarz ?
I też zamierzam to wykorzystać
Never give up
Jeszcze raz Justynko gratuluję pięknych widoków których życzę każdej z nas!!! ❤❤❤Są dwa maluchy, dwa serduszka. [emoji173][emoji173]
Jeden ma 11 mm a drugi 11,9 mm. Jestem przeszczęśliwa. [emoji7]Zobacz załącznik 876991Zobacz załącznik 876992Zobacz załącznik 876993
chlopkers
Kciuki zacisniete[emoji110][emoji110][emoji110] Udanego wypoczynku kochana [emoji3] jakie plany urlopowe?Babiszonki moje
Dorwałam termin na doszczepienie 7go sierpnia (aplauz dla miłej Pani z APC). Teraz trzymajta kciuki,żeby mi wtedy punkcja nie wypadła, chyba, że dalej tak będzie w kulki leciała to może zdążę z tym szczepieniem zanim @ przylezie :/
Dzisiaj zaczynam urlop więc nie róbta szumu jak zapiję (wiejskim mlekiem prosto od mućki) w któryś dzień i mnie nie będzie na forum
gosia321
Ale jestes w ciazy tu juz lekarz musi regulowac dawke. Wynik jest w normie. Nadczynnosc zaczyna sie od 0.3Ja od stycznia walczę co chwilę z tsh. 2 miesiące temu zwiększył mi dawkę na 75mg,bo miałam tsh 4,35. A teraz tak mi spadło że aż myślę czy nie za bardzo, bo 0.98 zdaje się. Odkąd pilnuje tego wyniku nigdy nie był tak niski.
Justin87
Dpt+wiek zarodka +14 dni.Ja też mam głupie pytanie jak się liczy tygodnie ciąży w invitro od wczepienia czy od ostatniej miesiączki?
reklama
adansonia
@dżoasia zainspirowałas mnie i też dzisiaj zadzwoniłam żeby się zaszczepić I udało sie dostać termin na 13 sierpnia. Pani mówiła że dobrze że zadzwoniłam bo od jutra zaczynają remont.Kciuki zacisniete[emoji110][emoji110][emoji110] Udanego wypoczynku kochana [emoji3] jakie plany urlopowe?
A Ty będziesz doszczepiana z męża teraz czy dawcy?
Podziel się: