reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jejuniu gratuluję :***
Jaki etap teraz?
Wyjścia z szoku;) Koniczynko pierwszy raz okresu nie dostałam, mało nie umarłam że menopauza mnie dopadła. Z novum lekarka kazała iść do gin po lekarstwa na wywołanie okresu no to poszłam a resztę już znacie;) wczoraj było serduszko chyba 6 tydzień. Pech tylko taki że znam się na ciążach typu 15 dpt a tu w naturalnych ni hu hu siedzę i czekam i nic nie kumam.

Załączniki

• Screenshot_2018-07-10-11-48-26.png
    Screenshot_2018-07-10-11-48-26.png
    357,5 KB · Wyświetleń: 85
  • Screenshot_2018-07-10-11-48-33.png
    Screenshot_2018-07-10-11-48-33.png
    389,6 KB · Wyświetleń: 76
To byłby największy suprajssss dla nas ....mąż mówi jednego brać ,a ja zaszaleje i wezmę dwa ,a co tam tyle czekania ,a mój to tez bliźniak ,a ze po fr nie bardzo rozumie wiec zrobię mu psikusa ...wam tez życzę wumytrwalosci ... najgorsze jest te czekanie :mad:
oj najgorsze... ale teraz w okresie wakacyjnym jeszcze jakoś ten czas mija...
Jednak mimo wszystko uważam ze czekanie jest najgorsze....
Jak Twoj M jest z bliźniaków to nikogo nie zdziwi ze i wy będziecie mieć wiec suuuuper :):):)
Trzeba walczyć i ryzykować....
A jak w ogole po tych lekach od Pasikonika się czułaś>?

Wyjścia z szoku;) Koniczynko pierwszy raz okresu nie dostałam, mało nie umarłam że menopauza mnie dopadła. Z novum lekarka kazała iść do gin po lekarstwa na wywołanie okresu no to poszłam a resztę już znacie;) wczoraj było serduszko chyba 6 tydzień. Pech tylko taki że znam się na ciążach typu 15 dpt a tu w naturalnych ni hu hu siedzę i czekam i nic nie kumam.
O rany, serduszko juz? Gratuluje!!!
No to pieknie! Kolejne 6 tygodni i prenatalne :)
Ja tez nie wiele kumam. Z ciaza tak do polowy jako tako jestem obeznana co byc powinno ale po 20 tygodniu ni hu hu. A noworodki to czarna magia dla mnie, nic nie wiem ;) no nic, życie nauczy :)

Dziewczyny jestem po prenatalnych. Wszystko ok na usg. Tylko serduszko walilo jak szalone bo ja prawie zeszlam na zawal ze stresu i to moja wina. W sobote mam wizyte u gina i man nadzieje bedzie bilo juz spokojniej. Jade do domu spać bo czuje sie jak by to byla polnoc a nie 12...

O rany, serduszko juz? Gratuluje!!!
No to pieknie! Kolejne 6 tygodni i prenatalne :)
Ja tez nie wiele kumam. Z ciaza tak do polowy jako tako jestem obeznana co byc powinno ale po 20 tygodniu ni hu hu. A noworodki to czarna magia dla mnie, nic nie wiem ;) no nic, życie nauczy :)

Dziewczyny jestem po prenatalnych. Wszystko ok na usg. Tylko serduszko walilo jak szalone bo ja prawie zeszlam na zawal ze stresu i to moja wina. W sobote mam wizyte u gina i man nadzieje bedzie bilo juz spokojniej. Jade do domu spać bo czuje sie jak by to byla polnoc a nie 12...
Cudownie!!! :)

oj najgorsze... ale teraz w okresie wakacyjnym jeszcze jakoś ten czas mija...
Jednak mimo wszystko uważam ze czekanie jest najgorsze....
Jak Twoj M jest z bliźniaków to nikogo nie zdziwi ze i wy będziecie mieć wiec suuuuper :):):)
Trzeba walczyć i ryzykować....
A jak w ogole po tych lekach od Pasikonika się czułaś>?
Ja kochana dobrze się czułam choc powiem ci ze tak ostatnio byłam taka osłabiona , spac mi się chce ciagle i nie mam siły na nic , a i jeszcze brzucha dostałam jakbym piłkę połknęła ... my przez te czekanie to w kropce jesteśmy ostro bo ani do Polski nie możemy bo właśnie będziemy zaczynać, a jak zaczniemy i się uda to kolejny miesiąc na wygwizdowiu:mad: tak już chce jechac do rodziny i im się pochwalić ale to dlugaaa droga ! Jestem już wogole wymęczona

reklama
Dziewczynki :-) ciechocinek. Który lekarz?
Gret ... czy Mer...czy może ktoś inny?
Długo się czeka na pierwsza wizyte?
Honoruja badania niewykonywane u nich?
Jaki mają stosunek do zaleceń pasnika odnośnie heparyna?
Wystawiaja L4 po punkcji/transferze?
Dzieki

Ostatnia edycja:
Do góry