reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana to ja trzymam mocno kciuki za Was!!!! :*:*:*✊✊✊✊✊✊✊✊✊
Powiem ci tak gdzies tam coś mi mówi ze to teraz będzie ,ale ten zapał gaśnie jak pomyśle,ze tak samo było ostatni raz:( z drugiej strony jak miało się udac jak mam ta blokadę i odrzucam ten zarodek :no: ale teraz może już będzie finito:p mam te zlecenia ,ale jak pomyśle ze te 14 dni na tych zleceniach to może mało bo mi to trzeba dawki jak dla konia noo ale zapytałam Pasnika czy nie podwyższy mi dawki to powiedział ,ze jest tak jak powinno być ...a wiec zobaczymy co będzie w pod koniec sierpnia ...a wy macie mrozaki ?

Kurciu to daj znać co ci dadzą. A ten mój cud nad wisłą to nawet Inga aż podskoczyła na krześle. Endometrium 6 mm, 39 lat,jajowód przytkany, w parensie zarodki padły jak muchy a tu....takie cóś.;)

Dam dam. Zaraz spiszę listę pytań. Dr G "uwielbia" jak go wypytuję ;D

@adansonia a tobie w prokocimiu robili tez allo mlr z dawca??? Bo qwa przyszly mi wyniki, nie wiem czy plakac czy sie rozwodzic. Z mezem 14% hamowania a z dawca 59.8%... i ch...

ale czekaj! Jak z dawcą?! Zaznaczałaś jakąś taką opcję? Skąd wytrzasnęli dawcę?!
Ja robiłam w Prokocimiu i nic nie było o dawcy...tylko mąż.

Powiem ci tak gdzies tam coś mi mówi ze to teraz będzie ,ale ten zapał gaśnie jak pomyśle,ze tak samo było ostatni raz:( z drugiej strony jak miało się udac jak mam ta blokadę i odrzucam ten zarodek :no: ale teraz może już będzie finito:p mam te zlecenia ,ale jak pomyśle ze te 14 dni na tych zleceniach to może mało bo mi to trzeba dawki jak dla konia noo ale zapytałam Pasnika czy nie podwyższy mi dawki to powiedział ,ze jest tak jak powinno być ...a wiec zobaczymy co będzie w pod koniec sierpnia ...a wy macie mrozaki ?
@Szczescie1986 nie kochana, my nie mamy. Będziemy startowac na jesieni z kolejną procedurą do której chce być przygotowana na maxa - psychicznie i fizycznie :)
Oj będzie dobrze ... zabieraj dwa kropki i zostań mamą pieknych cudownych bliźniaków! :*:*

Dam dam. Zaraz spiszę listę pytań. Dr G "uwielbia" jak go wypytuję ;D

ale czekaj! Jak z dawcą?! Zaznaczałaś jakąś taką opcję? Skąd wytrzasnęli dawcę?!
Ja robiłam w Prokocimiu i nic nie było o dawcy...tylko mąż.
Wlasnie nic nie zaznaczalam. Mowilam tylko, ze badanie allo po szczepieniu i dostalam 2 kartki z wynikami..

reklama
@Szczescie1986 nie kochana, my nie mamy. Będziemy startowac na jesieni z kolejną procedurą do której chce być przygotowana na maxa - psychicznie i fizycznie :)
Oj będzie dobrze ... zabieraj dwa kropki i zostań mamą pieknych cudownych bliźniaków! :*:*
To byłby największy suprajssss dla nas ....mąż mówi jednego brać ,a ja zaszaleje i wezmę dwa ,a co tam tyle czekania ,a mój to tez bliźniak ,a ze po fr nie bardzo rozumie wiec zrobię mu psikusa ...wam tez życzę wumytrwalosci ... najgorsze jest te czekanie :mad:

Do góry