reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@szc

@Szczescie1986 jest nas już na szczęscie co i raz to mniej od kąd ja jestem na forum i bardzo mnie to cieszy i wierzę głeboko że i na nas w końcu przyjdzie czas...:*
A Ty teraz zaczynasz całą procedurę od początku, dobrze pamiętam? ;)
Kochana wracamy po nasze dwie kropki i mam nadzieje ,ze kolejnej procedury nie będzie i dzięki Pasnikowi ta 7 będzie szczęśliwa i zostanę mama bliźniaków :D to prawda nasz kalendarz się zapełnił porodami , ale i mu będziemy kiedyś na tej liście

reklama
Ciekawe czy te nasze objawy to oznaczać mogą jakaś płeć dziecka? Ciekawe co

Ja i Misis mamy chłopaków, Misis tuliła kibelek non stop, ja ani razu:D

Nasz maluszek ma 0.22mm I bijące serduszko
Cudzie trwaj!!!

Super❤ Gratki:)
Asiu wiesz że się dowiedziałam że grettk jak jedyny z tych speców prowadzi ciążę w Ciechocinku;) do niego już jestem zapisana na nast czwartek

Jeszcze dr Piekarz prowadzi ciąże:)

Kochana wracamy po nasze dwie kropki i mam nadzieje ,ze kolejnej procedury nie będzie i dzięki Pasnikowi ta 7 będzie szczęśliwa i zostanę mama bliźniaków :D to prawda nasz kalendarz się zapełnił porodami , ale i mu będziemy kiedyś na tej liście
Mam nadzieje i staram się głęboko w to wierzyć! :)
A jakie miałaś zalecenia od Pasikonika?

Załączniki

• 525DA30D-1A98-4569-A6C5-D1203FD097DF.jpeg
    525DA30D-1A98-4569-A6C5-D1203FD097DF.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 65
Owszem:) mam miec rozpisana stymulacje.

Wspaniale. Chetnie bym zamienila moje 50m2 na dom... ale ceny pod Krakowem takie ze leb chce urwac

Dzieki wielkie :*

Hahahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Cud nad Wisla!
Kurciu to daj znać co ci dadzą. A ten mój cud nad wisłą to nawet Inga aż podskoczyła na krześle. Endometrium 6 mm, 39 lat,jajowód przytkany, w parensie zarodki padły jak muchy a tu....takie cóś.;)

reklama
Do góry