reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Podpowiedzcie mi coś, proszę.. Chyba był tu kiedyś poruszany temat.. Czy ciężarne maja pierwszeństwo w wizytach do specjalistów? Tzn. Czy ten okres oczekiwania jest krótszy niż dla zwykłego pacjenta? Myślę o gastroskopii. Wyczytalam, że w ciąży można i zalecają że znieczuleniem. A ja już od dawna wybierałem się, ale strach mnie zniechęcal. Jednak teraz przy wymiotach widziałam parę razy krew i martwi mnie to. Nie wiem ile przyszło by mi czekać, żeby zrobić na NFZ...

Do 7 dni mają obowiązek Cię przyjąć. Jak nie będą chcieli to poproś o pisemną odmowę. Tak jest na nfz. Nie wiem jak jest, jak idziesz prywatnie.

Chodzi mi o śluz jaki on może powodować ,
Zaczęłam się martwić czy to normalnie ze jest ok konsystencji budyniu w kolorze żółtym...
Ten budyń to pewnie resztki leku. A kolor żółtawy hmm... od czasu do czasu jakiś delikatny kremowy kolor sie zdarzał, ale jeśli masz typowo żółte upławy to może skonsultuj się z twoją gin i zapytaj czy może jakiś wymaz nie byłby potrzebny

Ten budyń to pewnie resztki leku. A kolor żółtawy hmm... od czasu do czasu jakiś delikatny kremowy kolor sie zdarzał, ale jeśli masz typowo żółte upławy to może skonsultuj się z twoją gin i zapytaj czy może jakiś wymaz nie byłby potrzebny
To nie jest typowo żółte , bardziej żółtawe może w sumie kremowe i tylko dzisiaj miało taki kolor , sama już nie wiem , chyba panikuje już...

Dziewczyny....mam do oddania Orgalutran 0,25mg/0,5 ml . 6 opakowan,mnie juz nie beda potrzebne bo ide z długim protokolem a te sa do krotkiego. Jesli ktos potrzebuje to prosze o ontak ze mna.Jestem z łodzi. aleksandraluczak81@wp.pl.....leki sa dobre , nieuzywane, poprostu zostałam wprowadzona w blad a lekow nie moge oddac w aptece, jesli wy nie potrzebujecie to moze kogos znacie. Pozdrawiam

reklama
Kurde kochana, ja napisałam, żeby Cię uspokoić, bo właśnie takie klaczki brałam za krwawienie i kiedyś mi to pokazano i wytlumaczono, że to tylko podrażnienie śluzówki. Ale również usłyszalam, że właśnie skrzepy (przepraszam za porównanie, jak przy miesiączce) są już bardzo niepokojące. Więc może jednak idź do gastrologa.
OK, dziękuję za odpowiedź. Jutro jeszcze idę do lekarza rodzinnego, zobaczymy co mi powie..

Do góry