reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A w domu w necie siedzieć nie bedziesz??:)
Tam to Cię chociaż czasem ktoś zagada:)
Jak szefowa wyrozumiała na roztargnienie, a praca nie ciężka, to ja bym szła. Ewentualnie weź 3 dni urlopu.[/QUOTE
To fakt :) w domu tez pewnie bede wariowac I sprawdzac wszystkie idiotyczne symptomy w necie ;)Zdalam sobie w ogole sprawe, ze moja prawie 5 latka jutZ wtedy nie bedzie w szkole bo wakacje Wiec praca Chyba jednak wydaje sie latwiejsza opcja, szczegolnie pod wzgledem fizycznym :-D

Ostatnia edycja:
reklama
@Mieciu85 ale poczytaj bo na pewno tam pisze jak przechowywac lek
Dzieki niby do 25 stopni, jedynie panikowlam bo u nas masakryczne upaly, wlozylam to do torby termicznej i bede raz dziennie te wklady do torby zamrazala zeby buteleczka miala troche chlodniej ;) . Jezu nigdy nie przypuszczalam, ze z Tym in vitro beda talkie cuda an kiju, chlodzemie intralipidu, kupowanie zestawow do kroplowek...za niedlugo to pewnie w prawdziwym ciechocinku wyladuje :-D:errr:

Dzieki niby do 25 stopni, jedynie panikowlam bo u nas masakryczne upaly, wlozylam to do torby termicznej i bede raz dziennie te wklady do torby zamrazala zeby buteleczka miala troche chlodniej ;) . Jezu nigdy nie przypuszczalam, ze z Tym in vitro beda talkie cuda an kiju, chlodzemie intralipidu, kupowanie zestawow do kroplowek...za niedlugo to pewnie w prawdziwym ciechocinku wyladuje :-D:errr:
Kochana ale uwazaj zeby przy okazji tego nie zamrozic to juz lepiej wlozyc do lodowki

Kochana, wszelkie takie zabiegi w ciąży tylko w ramach wyższej konieczności, a już w ogóle ze znieczuleniem!
Pytanie - czy krew była w wymiotach, wymieszana z nimi, czy tylko takie "kłaczki" krwi? Czy były skrzepy? Czy był przy tym ból brzucha czy tylko drapanie w gardle? Ile było tej krwi - łyżeczka, kropla, same "kłaczki"?
Temat mam przepracowany na wszystkie strony, jestem wrzodowcem. Podczas wymiotów najcześciej podkrwawia się ze śluzówki gardła dolnego, to zwykłe podrażnienie.
Nie narażałabym wyczekanej ciąży na ryzyko gastroskopii, a już w ogole ze znieczuleniem - większe ryzyko zachlyśnięcia, perforacji no i anestetyki nie są obojętne.
Wykonanie gastroskopii musi mieć jakiś cel.- a tak zobaczysz podraznioną śluzówkę, leków i tak nie możesz brać więc zostają łagodzące środki na zgagę.
Surykatko jestes lekarzem? [emoji4]

Ja 13 dpt będę robić czyli jutro bo w piątek się nie wyrobiłam. Oczywiście zrobiłam sikany w sobotę bo nie wytrzymałam i wyszła jedna krecha ale wogole się tym nie zmartwiłam. Zreszta dziwnie tani był ten test bo tylko 5 zł z kawałkiem wiec pewnie nie był jakiś super czuły czuły

reklama
Do góry