reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć wszystkim;-) ufff dawno mnie tu nie bylo, udało mi się nadrobić 300 stron. Gratuluję Wam pozytywnych beta, pięknych przyrostow, oraz najpiękniejszych widoków na świecie, zarówno pęcherzyków jak i cudownie bijacych serduszek;-) pamiętam jak w kwietniu napisałam tu pierwszy raz, a dziś już 9t3d ciąży. Czuje się różnie, raz lepiej raz gorzej. Pozdrawiam Was kochane bardzo ciepło:-*

a co myslicie na temat artemidy w białymstoku bo ja jeżdżę tam do profesora i na transfer mam 431 km w jedna strone i mąż ma auto i nie wiem kiedy dokladnie po transferze wracac do domu. maz sie upiera ze nastepnego dnia po ale ja sie boje ze moze cos byc nie tak. jednak to jest duzo km. po pierwszym transferze jechałam na dwa dni po.

@koliber091987 Uzupelniajac moja odpowiedz na Twoje pytanie przesylam Ci fachowa "literature" gdzie wyjasniaja ze beta od ok 1200 juz nie podwaja sie co 2 dni tylko co 3-4 :) Wiec glowa do gory i przepros kropka ze w niego tak watpisz :)
Screenshot_20180703-135634.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180703-135634.jpg
    Screenshot_20180703-135634.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 346
Hehe pewnie przesadzasz z ta dziura [emoji12] Ale duzo sie slysze ze Mazury to piekne okolice [emoji7][emoji7] kurcze nigdy nie bylam
Hehe no nie przesadzam najbardziej rozkopane miasto w Pl ;) nic sie nie dzieje oprocz Green Festivalu i Najlepszych Juwenaliow w Pl to jedna wielka dziura. Plusem sa jeziora jedynym plusem ;)
Zapraszam ;)

Hehe no nie przesadzam najbardziej rozkopane miasto w Pl ;) nic sie nie dzieje oprocz Green Festivalu i Najlepszych Juwenaliow w Pl to jedna wielka dziura. Plusem sa jeziora jedynym plusem ;)
Zapraszam ;)
Moze kiedys sie wybierzemy. W koncu zeby sie te nasze dzieci poznaly jak juz je szczesliwie urodzimy [emoji4]
A jak chcesz zobaczyc dziure zapraszam do nas. Tutaj tylko lody sa super [emoji6]

reklama
chlopkers dzięki za odpowiedź. ja jestem w trakcie zbierania calej dokumentacji do budowy domu pozwolenie na budowe i architekt i sam projekt a potem szukania firm do budowy domu wiec do samego transferu bede zajeta. jednak po samym transferze zdecyduje sie na L4 tym bardziej ze to bedzie okres rozpoczecia szkoly i co za tym idzie przeziebienia. najgorsze sa mysli i oczekiwanie po transferze ale mam nadzieje ze ogarne sobie na spokojnie w domu bo na poczatku chcemy zrobic remont w domu wiec zajecie bede miec. ale i tak bardzo bym chciala zeby sie ten transfer udal. Dzieki za odpowiedz
Nie ma sprawy Kochana [emoji173] jakby cos pamietaj ze my tu zawsze jestesmy i potrafimy rozpedzic kazda glupia mysl jaka sie moze przypaletac [emoji6]
Powodzenia [emoji4]

Do góry