anetka303
Fanka BB :)
Kolejnej kadencji mu nie wróżę ale nie sądzę żeby do Olsztyna wróciły te imprezy które były jeszcze 10-15 lat temu....A szkodaBeton rzadzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolejnej kadencji mu nie wróżę ale nie sądzę żeby do Olsztyna wróciły te imprezy które były jeszcze 10-15 lat temu....A szkodaBeton rzadzi
Oj nie przesadzaj bo jak moj brat mieszkal w Krakowie to ja sie tam zakochalam w tym miescie i jego okolicach moglabym tam mieszkacMoze kiedys sie wybierzemy. W koncu zeby sie te nasze dzieci poznaly jak juz je szczesliwie urodzimy [emoji4]
A jak chcesz zobaczyc dziure zapraszam do nas. Tutaj tylko lody sa super [emoji6]
Oj tamte juz nie wroca nawet Juwenalia to juz nie to samo. Ale betona trzeba sprzatnac ze stolkaKolejnej kadencji mu nie wróżę ale nie sądzę żeby do Olsztyna wróciły te imprezy które były jeszcze 10-15 lat temu....A szkoda
Haha dobre, tego nie slyszalam@chlopkers masz tu kawal o Olsztynie i naszym betonowym prezydencie
Do taksówki na postoju wsiada zdyszany prezydent miasta, Piotr G.
- Panie, szybko do ratusza! Mam sesję Rady Miasta o 10.00, a jest za piętnaście.
- Panie, coś pan oczadział?! Teraz przez te wykopki to z godzinę się jedzie!
- Panie, szybko! Jestem prezydentem i muszę tam być!
- Panie, możesz pan być i papieżem, ale nie da rady. Godzina jak nic!
- Dam panu 200 złotych!
- No dobra, zawiązuj pan oczy!
- Ale po co?!
- Zawiązuj pan i nie gadaj, bo inaczej nie jedziemy!
Prezydent zawiązuje oczy, taksówka rusza i pędzi olsztyńskimi ulicami. Piotra G. rzuca z tyłu, jak pomidora w reklamówce, ale po chwili taksówka staje.
- Ściągaj pan opaskę
Prezydent G. ściąga opaskę i patrzy: RATUSZ! Na zegarze na wieży za pięć dziesiąta! Zadziwiony pyta:
- Panie, jak pan to zrobił?!
- A nie powiem...
- A czemu?
- Bo, kurde, jeszcze pan weźmiesz i rozkopiesz...
Nie no co ty to jak zaczeli Partyzantow robic a jeszcze nie skonczyli tej ulicy kolo kina PoloniaHaha dobre, tego nie slyszalam
Gratulacje pięknego bobasa :*Witam wszystkie Panie
Piszę aby pochwalić się swoim szczęściem 23,06,2018r urodziłam miłość swojego życia !
Mój synek jest cudowny i kocham go ponad życie. Cały trud, który włożyliśmy w to aby się udało poszedł w zapomnienie WARTO WARTO WARTO !!!!
Nigdy nie rezygnujcie. Ja jeszcze niedawno myślałam, że nigdy nie zostanę mamą a teraz codziennie patrzą na mnie ślicznie oczka przepełnione miłością. Nie było jeszcze dnia żebym nie płakała patrząc na moje szczęście.
Pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz apeluję!! Nie rezygnujcie bo i wam się uda! WARTO!
Biedna jesteś po tylu staraniach co przeszlas to te wymioty są jak jakiś sukces wymarzony prezent bo to oznacza że jesteś w ciąży że się udaloNie straszę powiem Ci ze można sie przyzwyczaić. My mamy 34 tc i chyba nie było tygodnia byśmy nie wymiotowały :-) po pewnym czasie (ja w okolicach 17 tc jak wymiotowałam non stop i po wszystkim) traktujesz to jak codzienną toalete :-) do tej pory czasami jak rano wychodzimy ( teraz wymiotuje juz tylko rano) to M pyta czy na pewno już idziemy bo przecież jeszcze nie wymiotowałam i może powinnam także niektóre dzieci trzeba pilnować aby rano umyły zęby, a mnie o wymioty
Gratulacje :*Dziekuje Kochana [emoji9] ja juz po [emoji4] opis usg: w jamie macicy obecny pecherzyk ciazowy o sr 6 x 8 mm [emoji4] zdj nie bede Wam wklejac bo prawie nic nie widac, w koncu to tylko pecherzyk [emoji6]
Co do suplementacji, Dr sie bardzo spieszyl, bo przyjal mnie na szybko w szpitalu przed praca, powiedzial tylko zebym nie brala nic oprocz kwasu foliowego/folianow. Ze nie potrzeba na poczatku ciazy nic innego. A suplementy moga tylko spotegowac ewentualne mdlosci. I kazal jutro przyjechac na czczo na morfologie, bete i TSH [emoji4]
Natomiast co dziwne, to ze L4 wypisal mi juz ciazowe [emoji4]