gosia321
Fanka BB :)
O tak to napewnoDokladnie to samo pomyslalam [emoji4] napewno mamy podobne podejscie do swoich chlopow [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak to napewnoDokladnie to samo pomyslalam [emoji4] napewno mamy podobne podejscie do swoich chlopow [emoji12]
Kochana no to sobie chyba sama odpowiedzialas na pytanie czy wracac do pracy po transferze. Moim zdaniem, przy Twojej pracy, nie warto. Ale oczywiscie zrobisz jak uznacie z Mezem za stosowne.dodam jeszcze, że nasienie mojego męża jest bardzo dobre a ja mam 4 stopień endometriozy. pracuję w stresie brak ludzi do pracy praca 8 godzin na nogach wchodzenie na drabinę schylanie się i z pacjentami, którzy są w większości z różnymi chorobami często z kaszlem przeziębieniem z chorymi a dziećmi z ospą lub innymi grypopodobnymi i infekcjami różnego typu.
A Ty Gosia jestes z polnocy Pl czy z okolic stolycy? [emoji3] czy moze Slask? [emoji1]O tak to napewno
No właśnie mam tak samo. Zawsze zdrowa dieta (a przynajmniej się mocno starałam. ), bieganie, siłownia itd.a od listopada zeszłego roku nic. Stymulacja w ciągu 2 tygodni obróciła w niwecz wszelkie moje starania o zgrabną sylwetkę. No ale są ważniejsze rzeczy na świecie niż jędrny tyłek. Zresztą jeszcze będzie jędrny. [emoji41]Bo wiesz. Latwo oceniac. Ale przy tym co bierzemy podczas procedury sie tyje (nie dotyczy tylko wyjatkowych przypadkow [emoji6]). Ja zawsze dbalam o diete, zdrowy styl zycia, kiedys treningi itp. Ale odkad wkroczylo w nasze zycie in vitro, wszystko sie posypalo. I nie ukrywam, ze tez z wiekiem zmienilam priorytety[emoji6] plaski brzuch i zgrabny tylek nie sa juz dla mnie najwazniejsze [emoji6]
Tez wychodze z takiego zalozenia, ze jak urodze to bede myslec o zbednych kilogramach [emoji4] teraz to nie jest najwazniejsze, wazne zeby zbedne kilogramy nie przeszkadzaly w osiagnieciu celu [emoji4]No właśnie mam tak samo. Zawsze zdrowa dieta (a przynajmniej się mocno starałam. ), bieganie, siłownia itd.a od listopada zeszłego roku nic. Stymulacja w ciągu 2 tygodni obróciła w niwecz wszelkie moje starania o zgrabną sylwetkę. No ale są ważniejsze rzeczy na świecie niż jędrny tyłek. Zresztą jeszcze będzie jędrny. [emoji41]
Kochana ja z Warmi i Mazur Olsztyn najwieksza dziura w Pl prawda @anetka303A Ty Gosia jestes z polnocy Pl czy z okolic stolycy? [emoji3] czy moze Slask? [emoji1]
Hehe pewnie przesadzasz z ta dziura [emoji12] Ale duzo sie slysze ze Mazury to piekne okolice [emoji7][emoji7] kurcze nigdy nie bylamKochana ja z Warmi i Mazur Olsztyn najwieksza dziura w Pl prawda @anetka303
A immunologia jak? Badalas?Usg jeszcze nie miałam, ale beta spada. 2 dni temu 1368, dziś nieco ponad 1200.
No nic. Mam jeszcze 5 mrożaków, po które wrócę w sierpniu. Nie rozumiem tylko dlaczego tak się dzieje? Tyle ciąż biochemicznych/poronień bo nie wiem jak to nazwać? Przeciez ze mną miało być wszystko ok...
Haha oj tak....Olsztyn to taka Wieś między Ostróda a GizyckiemKochana ja z Warmi i Mazur Olsztyn najwieksza dziura w Pl prawda @anetka303