reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam naszego Grettko ale crinome bierze się dwa razy dziennie rano I wieczorem A lubi us 3 I taka różnica
no właśnie mi też mówił, że crinona będę brac 2x dziennie i się zastanawiałam czy to nie mało:oo: ale będę po punkcji (mam nadzieje :D ) więc jeszcze będę miała swojego trochę...

reklama
Dziekuje, roznie ale ogolnie nie mam co narzekac [emoji4] brzuch ciagle boli i ciagnie, w krzyzu lupie i czesto sie kreci w glowie [emoji4] poza tym ok [emoji4] a jak u Ciebie? Blizniaki daja sie Mamusi we znaki? [emoji4]
Ostatnie dwa dni jakby przeszły mi objawy. Dzisiaj znowu było mi trochę niedobrze i kręci mi się w głowie. Tak więc trochę się boję poniedziałku. [emoji33] Wychodząc z założenia, że jednak będzie dobrze zarezerwowałam tydzień nad morzem celem wdychania jodu.
Miałam jechać na betę dzisiaj ale zrezygnowałam i kupiłabym sikańca ale jeśli wyjdzie mi jakiś bledszy, to chyba bym zawału dostała i tak sobie żyję w zawieszeniu do usg.

Nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam naszego Grettko ale crinome bierze się dwa razy dziennie rano I wieczorem A lubi us 3 I taka różnica. Jak to zapytałam czy moge crinome to powiedział że tak bo trochę tańszy A w aptece mało co zawalu nie dostalam 15 aplikatorow 210 zl I nie kupiłam dostałam przy lutinusie
no ale jak lutinusa bierzesz 6tabl dziennie to opakowanie wystarcza ci na 3 dni więc na tydzień potrzebujesz ponad 2 opakowania (220zł) a crinone 2x1 masz na 7,5 dnia i dajesz 210 ;) a powiem Ci że aplikacja crinona o niebo wygodniejsza jest, masz jednorazowe aplikatory i możesz gdziekolwiek wygodnie sobie zaaplikować, a ten aplikator od lutinusa zawsze wyparzałam, trza było się z tym bawić itp (paluchem nie wsadzałam tych tabsów)

Napisali mi 4/5 tydzień - z ostatniej miesiączki.
Dziś jestem 17 dpt. Jakos teraz myślę, że to tak bardzo wcześnie i niepotrzebnie tu leżę. Poprzednią ciażę 6 tygodniową roniłam w domu i było bardziej komfortowo. Choć wtedy jak brałam zwolnienie w pracy to nikt zrozumienia nie wykazał. Bo niby co to za poronienie jak nie w szpitalu. A teraz widzę, że inaczej podchodzą - ohoho, szpital. Tylko ja mam jakiś taki niesmak, że powinnam być dzielna , a zupełnie się posypałam.