reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Podobno masówka i kiepska atmosfera. Do tego brak pomysłu szczególnie dla jednych - 3 razy porażka w novum a w invimedzie za pierwszym razem zaskoczyło. Ja oczywiście biorę poprawkę ze ten 4 raz mógł się udać w novum, bo to trochę loteria, co nie zmienia faktu ze obie pary zaskoczyły w invimedzie. Jeszcze jeden kolega za pierwszym razem w invimedzie, ale młodsi są.
Dodam, że to opinie sprzed jakiegoś czasu - maluchy maja 2 i więcej lat.
Wiesz tez pytanie u kogo sie leczyli [emoji4] jakie wskazania itd itd.. ja jestem mega pod wrazeniem strony organizacyjnej, to co widzialam w klinice P w Krakowie to dopiero byla masowka [emoji23] i szefuncio ktory chcial nam robic inseminacje przy tak slabym nasieniu M.. dramat

reklama
Wiesz tez pytanie u kogo sie leczyli [emoji4] jakie wskazania itd itd.. ja jestem mega pod wrazeniem strony organizacyjnej, to co widzialam w klinice P w Krakowie to dopiero byla masowka [emoji23] i szefuncio ktory chcial nam robic inseminacje przy tak slabym nasieniu M.. dramat

Tak jak napisałam różne opinie jak różni ludzie. ;)))) ważne żeby każdej się udało nawet jak czasem coś nie działa od strony organizacyjnej, żeby mimo wszystko to jedno lub dwa jaja dobrze zasadzili ;)

Dziewczyny, pojechałam na izbę. Pani dr nie widziała w usg pęcherzyka w macicy. Ale mówi, że to może jeszcze za wcześnie. Zatrzymała mnie w szpitalu jako podejrzenie ciąży pozamacicznej, choć jak sama mówiła tylko na weekend do obserwacji. Jej zdaniem może jeszcze coś z tego być, bo może być zwyczajnie za wcześnie na pęcherzyk.
W międzyczasie przyszła beta - w 14 dpt 475, dziś w 16 dpt 793. Czy to nie ciut za mało? Progesteron na prolutexie znacznie wzrósł - 46, 2 dni temu 26.
Leżę przez weekend, w niedzielę zrobia usg i betę
.
Dziękuję Wam za wsparcie!

To walcz Kochana walcz! [emoji173]A my tu bedziemy wszystkie za Ciebie trzymac kciuki![emoji110][emoji110]

Dziękuje!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Szczerze to mi się marzą bliźniaki - skoro raz już były może znowu będą. I zostaną.
Wiem, że nie można być zachłannym, ale pomarzyć można.

Dziewczyny, pojechałam na izbę. Pani dr nie widziała w usg pęcherzyka w macicy. Ale mówi, że to może jeszcze za wcześnie. Zatrzymała mnie w szpitalu jako podejrzenie ciąży pozamacicznej, choć jak sama mówiła tylko na weekend do obserwacji. Jej zdaniem może jeszcze coś z tego być, bo może być zwyczajnie za wcześnie na pęcherzyk.
W międzyczasie przyszła beta - w 14 dpt 475, dziś w 16 dpt 793. Czy to nie ciut za mało? Progesteron na prolutexie znacznie wzrósł - 46, 2 dni temu 26.
.
Kochana ❤❤❤
Trzymaj się my dalej trzymamy kciuki ✊✊✊✊ moim zdaniem jest ok przyrost ma być powyżej 60% i jest ❤❤❤
Może już po weekendzie będzie pęcherzyk :)

.

W jakim szpitalu jesteś - dobra ginekologię maja? Na pewno!!! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Nie czytałam Twojej historii, ale wierze ze wszystko będzie dobrze szczególnie ze betka rośnie. Czasami te wzrosty nie są idealnie razy 2.
Trzymam za Ciebie kciuki i przesyłam pozytywna energię.
Odpoczywaj na NFZ i bądź dobrej myśli.
[emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]

reklama
Kochane mowilam ze jestem ciemna co do tego wszystkiego.dzwonila moja pielegniarka okazalao sie ze mam 6 pecherzykow z ktorych maja byc jajeczka wiec to chyba lepiej.Ja to wogole nie pojmuje pecherzyki jajeczka zarodki chyba musze wiecej czytac o tym
frown.gif

Do góry