olgaaa1987
Zaangażowana w BB
Ale konkretnie nazwa kliniki, nazwisko lekarza ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A próbowałaś lactulozy? To taki syrop dla dzieci, mojej siostrze jak była w ciąży polecała położna i działaDziewczyny polećcie coś na zaparcia... jakaś masakra
My w Warszawie jesteśmy pod opieką Dworniaka w invimedzie, wali prosto z mostu i nie owija w bawełnę. Generalnie już przerobiliśmy kilku lekarzy i wolę takie podejście niż brak jakichkolwiek konkretówAle konkretnie nazwa kliniki, nazwisko lekarza ?
Ja jestem w Novum. Dziewczyny polecają tu dr Zamorę i dr Wojewódzkiego.Ale konkretnie nazwa kliniki, nazwisko lekarza ?
Ja na poczatku ciazy miałam problem z zaparciami. Na noc zalewalam 5 sliwek suszonych woda i to pilam rano i jadlam sliwki ale gin na ip mówił ze sliwki w ciazy mie sa za dobre tylko juz nie pamietam dlaczego:/Mam ten sam problem.Mi pielegniarka zalecila sok ze sliwek albo suszone sliwki.
Nie próbowałam, zajdę dziś do apteki bo ciężko w pracy wysiedzieć...A próbowałaś lactulozy? To taki syrop dla dzieci, mojej siostrze jak była w ciąży polecała położna i działa
Powodzenia dzisiaj :-) Dziś piąteczek piątunio,więc musi być dobrze :-) :-) :-)@kamilakamila kochana za bete ! Za piękna ciążowa betę! ❤
@shaggy Mamuska za maluszka ! ❤niech zdrowo rośnie pięknych widokow !
@koliber091987 kochana za maluszka! Niech wszystko będzie książkowo ! ❤
@Niusia21 za jajeczka kochana ! Niech pięknie rosną ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Ja brałam od pierwszego dnia cyklu do punkcji w każdym miesiącu Ale na opakowaniu jest że codziennie się powinno brać z 5 opakowań zjadlamJAK dlugo trzeba go brać żeby były efekty? 2-3 miesiące czy dłużej?
Możecie mi wyjaśnić w jakim celu jest intralipid podawany? Obniżenia poziomu nk?
@dżoasia napisałam priv