reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, jedne z lepszych opinii w robieniu histeroskopii i laparoskopii ma szpital Orłowskiego w Warszawie. Maja wyjątkowo dobrych specjalistów i opieka bardzo dobra na oddziale. Miałam tym Histero w tamtym tygodniu. Jestem bardzo zadowolona. Mogę polecić lekarza na wizytę prywatna, który pracuje w tym szpitalu i wpisuje w kolejkę :)
ja jestem z Knurowa więc raczej do Warszawy mam trochę kawałek.
Zwłaszcza, że lekarz do którego tutaj chodzę ma bardzo dobrą opinię w naszej okolicy i właśnie jest polecany do tego typu zabiegów i badań. I generalnie jako lekarz ginekolog ma również bardzo dobrą opinię.
Ja raz brałam 3 dni przed punkcie ponoć miał polepszyć ich jakość. Ale wg mnie lepsza robotę robił ten proszek co zazywalam codziennie.

już obadałam ten proszę u siebie w aptekach wiem że jest w 2-óch dostępny.
Dzisiaj polecę i kupię.
Dzięki Wam już łykam magnez, wit. D3 i kwas foliowy - chociaż ten w sumie łykałam tylko miałam przerwę.
Mam nadzieję, że wszystko pomoże :)

reklama
Dziewczynki mam pytanie ktore juz sa po transferze czy kazdy transfer musi odbyc sie na pelnym pecherzu?
Ja musialam miec pelny pecherz, tzn nie musialam ale wtedy lekarz lepiej widzi wiec wiadomo ze zrobie wszystko zeby wszystko poszlo jak trzeba :) Jeszcze podczas transferu pielegniarka naciska na brzuch i masz wrazenie ze zaraz popuscisz... Ale za chwile widzisz malego kropka na usg ktory wedruje do macicy i zapominasz o Bozym swiecie :)

ja jestem z Knurowa więc raczej do Warszawy mam trochę kawałek.
Zwłaszcza, że lekarz do którego tutaj chodzę ma bardzo dobrą opinię w naszej okolicy i właśnie jest polecany do tego typu zabiegów i badań. I generalnie jako lekarz ginekolog ma również bardzo dobrą opinię.

już obadałam ten proszę u siebie w aptekach wiem że jest w 2-óch dostępny.
Dzisiaj polecę i kupię.
Dzięki Wam już łykam magnez, wit. D3 i kwas foliowy - chociaż ten w sumie łykałam tylko miałam przerwę.
Mam nadzieję, że wszystko pomoże :)
Smak proszku to koszmar I pozniejnczulam Jak by mi się coś przez skórę wywołała taki zapach drazniacy dla mnie Ale wg mnie naprawd E poprawili mi to jakość komorkek

Kochane powiedzcie mi bo wiem ze czesc z Was chodzi jednoczesnie do gina prywatnie i na nfz. Czy mowilyscie temu ginekologowi na nfz ze macie swojego lekarza prowadzacego a na nfz to raczej chodzi Wam o wyniki ktore trzeba zrobic w trakcie zeby za nie nie placic. Jak oni na to reagowali. W poniedzialek wlasnie ide do lekarza na nfz i zastanawiam sie czy wykladac mu kawe na lawe
Mozesz powiedziec i ze bedziesz mieć badania na nfz. Moja znajoma chodzila do 2 ginow i miala 2 karty ciąży. Teraz jak chodzę do 2 to widze se ten na nfz na wszystko ma czas jesli chodzi o badania a ten prywatny chce badania miec wczesniej. Do niego poszlam bo chce rodzic u niego w szpitalu i wie ze chodze na nfz tez i ze ma mi nic do karty ciazy nie wpisywac. Ale przy drugiej ciazy bede chodzc tylko prywatnie bo te badania nie sa tak strasznie az drogie a pewniej sie czuje u tego lekarza

reklama
Kochane powiedzcie mi bo wiem ze czesc z Was chodzi jednoczesnie do gina prywatnie i na nfz. Czy mowilyscie temu ginekologowi na nfz ze macie swojego lekarza prowadzacego a na nfz to raczej chodzi Wam o wyniki ktore trzeba zrobic w trakcie zeby za nie nie placic. Jak oni na to reagowali. W poniedzialek wlasnie ide do lekarza na nfz i zastanawiam sie czy wykladac mu kawe na lawe
Ja tak chodze ale u nas z kolei kazdego lekarza musisz miec i prywatnego i panstwowego bo prywatni nie maja prawa wypisywac recept, skierowan czy zwolnien. Ale za to u panstwowego po prostu najczesciej te papierkowa robote wykonuje pielegniarka przed gabinetem wiec ty nie musisz za kazdym razem czekac do lekarza. Mysle ze to jest naprawde ok system.

Do góry