reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
cześć dziewczyny, jestem tu nowa choć to nie jest moje pierwsze podejście do in vitro. w tej chwili jest to 4 próba i mam nadzieję że ostatnia... dzisiaj jest 11dpt i zero objawów, plamien, nic kompletnie nic robiłam test skany ale jeszcze nic nie wyszło. wcześniej miałam plemienia i to były tak mi się wydaje plemienia implatacyjne. tak po za tym 3 wcześniejsze próby zawsze kończyły się ciaza Ale nie stery krótko po występowały poronienia, więc nie wiem co jest gorsze czekać na dwie kreski czy ten okres do 12 tygodnia gdzie później wszystko niby jest ok. w tej chwili biorę extra zastrzyki z progresteronem i mam nadzieję że tym razem wszystko będzie ok. super że istnieje taka grupa i możemy się wspierać wzajemnie...
Witaj[emoji4] ja też oprócz bólu brzucha w pierwszych dniach w ogóle nie mam objawów a dziś jestem w 10t5d zdrowej ciąży [emoji7] trzymamy [emoji110] [emoji110] [emoji110] za to, żeby to był już ostatni transfer

U nas narazie cisza. Czekamy na szkolenia z OA około kwietnia. Muszę wybrać się do lekarza, bo od dłuższego czasu, coś mi ostatnio serce za bardzo kołacze. Myślę, że organizm dopiero teraz reaguje na wydarzenia sprzed kilku miesięcy.
Teraz mam luz, może zacznę oglądać seriale hahaha, bo jakoś do tej pory mijałam się z telewizorem. I ulubione książki czekają, spotkania towarzyskie.
Także, czas będzie wypełniony.
Pamiętam ten huk po mojej obronie - jak spadł mi kamień z serca i mnóstwo innych rzeczy z głowy :D Jakbym z więzienia wyszła :D I ta świadomość, że nic nie muszę, a wszystko mogę :D No to teraz jakieś wakacje jeszcze i masz racje - seriale, książki, spotkania towarzyskie - trzeba się odchamić :D

reklama
Do góry