reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Witam, jestesmy po pierwszym transferze ivf, testowac mamy w sobote. Mam pytanie, czy ktoras z Was miala bole jak na miesiączkę a jednak sie udalo? Czuje sie dokladnie tak jak na okres i juz odchodzę od zmysłów ze jednak znow nic. :(
Jaaaa bardzo długo tak miałam i teraz też tak mam. A beta jak narazie rośnie

reklama
Kochane powiedzcie kogo w Novum polecacie oprocz Lewandowskiego bo on jest raczej mocno przereklamowany. Chcialabym dobrze doradzic kolezance

Ja w Gyncentru Katowice kochana :). Ogolnie mieszkam w UK ale jestem z Katowic wiec szukalam kliniki w tych okolicach. Ogolnie z kliniki jestem zadowolona, moj lekarz jest tam bardzo ceniony, nawet Pasnik sie o nim bardzo dobrze wypowiadal, czekamy teraz na rezultaty, mam nadzieje, ze kolejny transfer koncem lipca!
Ale chodzilo mi o lekarza:) ja leczylam.sie u dr G:)

reklama
Ja w Gyncentru Katowice kochana :). Ogolnie mieszkam w UK ale jestem z Katowic wiec szukalam kliniki w tych okolicach. Ogolnie z kliniki jestem zadowolona, moj lekarz jest tam bardzo ceniony, nawet Pasnik sie o nim bardzo dobrze wypowiadal, czekamy teraz na rezultaty, mam nadzieje, ze kolejny transfer koncem lipca!
A i powiem.Ci kochana ze teraz na forum gyncentrum ma bardzo dobry czas bo same ciążę:) teraz za niedługo jeszcze dołącza dwa grubasy di tej grupy tj @Kurcia i @dżoasia no i oczywiscie Ty❤✊

Do góry