reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pamiętam ten huk po mojej obronie - jak spadł mi kamień z serca i mnóstwo innych rzeczy z głowy :D Jakbym z więzienia wyszła :D I ta świadomość, że nic nie muszę, a wszystko mogę :D No to teraz jakieś wakacje jeszcze i masz racje - seriale, książki, spotkania towarzyskie - trzeba się odchamić :D

O żesz Pani magister -gdybym ja wiedziała to bym się ukłoniła:D:D:D:p
A ja dopiero co weszłam do domku od 6 rano....a roboty nie zrobiłam nawet 1/100:(....
Achhhhhhh....

reklama
Witam Miłe Panie. Mocne ✊✊✊ za same radosne wieści. Do mnie @ przylazła buuu , a tak głupia stara się łódziłam , że może tym razem se @ odpuści. No cóż no to jedziemy od dziś z antykami. Miłego dzionka.
Człowiek im starszy tym naiwniejszy. Ja też byłam wielce zdziwiona jak @ przylazła - spóźniona 2 tygodnie, wyczekiwana (bo testy białe wychodziły), a jednak durna miałam jakieś złudzenia. Ehh.

Badalam wczoraj progesteron, wysoki wyszedl, 38.4. Dlatego dzisiaj juz go nie powtarzalam. No nic. Moze dla odmiany sobie poleze [emoji5]
Leż, odpoczywaj.
Ja już w swoim szaleństwie wyczytuję, co to w danym tygodniu się dzieje u malucha i wszędzie piszą, że 4 i 5 tydzień ciąży, to częste plamienia u przyszłej mamy. Beta pięknie rośnie, więc po prostu odpoczywaj. Niech się maluch dalej wgryza. [emoji8]

Dziewczyny, moze ktoras z was ma jakies doswiadczenia z wlewami domacicznymi? Dzis dostalam zalecenia od dr Pasnika do transferu I mam miec wlew domaciczny z accofilu 5 dni przed transferem. MIala, ktoras z was to, czy to jest stosowane w immunosupresji bo gdzies czytalam, ze ludzie po przeszczepach stosuja ten lek? Jak w praktyce sie to wykonuje, czy to jest jak inseminacja, chyba nie jest to bolesne?
Dokładnie tak jak inseminacja. Nic nie boli. Ja to miałam łącznie 3 razy, z czego 2 ciąże (później poronione) i raz brak implantacji...

reklama
Dziewczyny, moze ktoras z was ma jakies doswiadczenia z wlewami domacicznymi? Dzis dostalam zalecenia od dr Pasnika do transferu I mam miec wlew domaciczny z accofilu 5 dni przed transferem. MIala, ktoras z was to, czy to jest stosowane w immunosupresji bo gdzies czytalam, ze ludzie po przeszczepach stosuja ten lek? Jak w praktyce sie to wykonuje, czy to jest jak inseminacja, chyba nie jest to bolesne?
Dokładnie tak jak inseminacja. Nic nie boli. Ja to miałam łącznie 3 razy, z czego 2 ciąże (później poronione) i raz brak implantacji...

Do góry