reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pamiętam ten huk po mojej obronie - jak spadł mi kamień z serca i mnóstwo innych rzeczy z głowy :D Jakbym z więzienia wyszła :D I ta świadomość, że nic nie muszę, a wszystko mogę :D No to teraz jakieś wakacje jeszcze i masz racje - seriale, książki, spotkania towarzyskie - trzeba się odchamić :D

O żesz Pani magister -gdybym ja wiedziała to bym się ukłoniła:D:D:D:p
A ja dopiero co weszłam do domku od 6 rano....a roboty nie zrobiłam nawet 1/100:(....
Achhhhhhh....

reklama
Witam Miłe Panie. Mocne ✊✊✊ za same radosne wieści. Do mnie @ przylazła buuu , a tak głupia stara się łódziłam , że może tym razem se @ odpuści. No cóż no to jedziemy od dziś z antykami. Miłego dzionka.
Człowiek im starszy tym naiwniejszy. Ja też byłam wielce zdziwiona jak @ przylazła - spóźniona 2 tygodnie, wyczekiwana (bo testy białe wychodziły), a jednak durna miałam jakieś złudzenia. Ehh.

Badalam wczoraj progesteron, wysoki wyszedl, 38.4. Dlatego dzisiaj juz go nie powtarzalam. No nic. Moze dla odmiany sobie poleze [emoji5]
Leż, odpoczywaj.
Ja już w swoim szaleństwie wyczytuję, co to w danym tygodniu się dzieje u malucha i wszędzie piszą, że 4 i 5 tydzień ciąży, to częste plamienia u przyszłej mamy. Beta pięknie rośnie, więc po prostu odpoczywaj. Niech się maluch dalej wgryza. [emoji8]

Dziewczyny, moze ktoras z was ma jakies doswiadczenia z wlewami domacicznymi? Dzis dostalam zalecenia od dr Pasnika do transferu I mam miec wlew domaciczny z accofilu 5 dni przed transferem. MIala, ktoras z was to, czy to jest stosowane w immunosupresji bo gdzies czytalam, ze ludzie po przeszczepach stosuja ten lek? Jak w praktyce sie to wykonuje, czy to jest jak inseminacja, chyba nie jest to bolesne?
Dokładnie tak jak inseminacja. Nic nie boli. Ja to miałam łącznie 3 razy, z czego 2 ciąże (później poronione) i raz brak implantacji...

reklama
Dziewczyny, moze ktoras z was ma jakies doswiadczenia z wlewami domacicznymi? Dzis dostalam zalecenia od dr Pasnika do transferu I mam miec wlew domaciczny z accofilu 5 dni przed transferem. MIala, ktoras z was to, czy to jest stosowane w immunosupresji bo gdzies czytalam, ze ludzie po przeszczepach stosuja ten lek? Jak w praktyce sie to wykonuje, czy to jest jak inseminacja, chyba nie jest to bolesne?
Dokładnie tak jak inseminacja. Nic nie boli. Ja to miałam łącznie 3 razy, z czego 2 ciąże (później poronione) i raz brak implantacji...

Do góry