reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Skad wiesz? Na pewno?? Jezu przepraszam ale caly czas nie moge w to uwierzyc i boje sie ze jednak trzeba przez 1000 podzielic wynik albo ze pomylili wydruk i dali mi czyjs wynik...
Na pewno na pewno, czysta matematyka :) a jak chcesz mieć pewność to na przyszłość w sieci są strony przeliczając jednostki. Tu sprawa łatwa bo ml jest w liczniku i mianowniku i zwyczajnie go skreślamy ale są takie co trzeba poprzeliczac bo jednostki kompletnie inne to się przydaje.

Ja przy pierwszej naturalnej ciazy mialam straszne bole, bylam pewna, ze dostane niebawem miesiaczke (bo nawet mi wtedy przez mysl nie przeszlo, ze moge byc w ciazy), a tu byla niespodzianka! Bedzie dobrze, mysle, ze to dobry znak, trzymam kciuki!
U kogo sie leczysz kochana? Jesli tu pada nazwa Ciechocinek to chodzi o twoja klinike i o ta w której sama sie leczulam i mnostwo dziewczyn z tego forum:)

Miałam. Novum normalnie zrobiło, tyle ze wzięli za to chyba 270 zł czy coś takiego. Sam lek 70 zł za jedna ampulkostrzykawke. Normalnie cewnikiem wprowadzają, chwile leżysz na samolocie i do widzenia. Nic nie boli. Jak transfer. A potem 2 dni po miałam mieć zastrzyk to jak zwykle zapodalam w brzuch sobie ta druga ampulkostrzykawke.
Dzieki koniczyna :) to super, bo troche mnie przerazilo jak przecyztalam w tych zaleceniach slowo 'wlew' myslalam, ze tak jak wlew to wkluwaja sie do macicy :o ale na szczescie nie ;). Ja jestem w Gyncentrum, tez tez to podaja wiec ok juz koncze panikowac ;) .

U kogo sie leczysz kochana? Jesli tu pada nazwa Ciechocinek to chodzi o twoja klinike i o ta w której sama sie leczulam i mnostwo dziewczyn z tego forum:)
Ja w Gyncentru Katowice kochana :). Ogolnie mieszkam w UK ale jestem z Katowic wiec szukalam kliniki w tych okolicach. Ogolnie z kliniki jestem zadowolona, moj lekarz jest tam bardzo ceniony, nawet Pasnik sie o nim bardzo dobrze wypowiadal, czekamy teraz na rezultaty, mam nadzieje, ze kolejny transfer koncem lipca!

reklama
Do góry