Tez mam 2 ost. Pozycje[emoji4]Na pewno sie uda! Ja mam to samo od dr Pasnika: wlewy z intralipidu, accofil, encorton, no i do tego heparyna i akard.
reklama
misis188
Fanka BB :)
Wiekszosc z nasWitam, jestesmy po pierwszym transferze ivf, testowac mamy w sobote. Mam pytanie, czy ktoras z Was miala bole jak na miesiączkę a jednak sie udalo? Czuje sie dokladnie tak jak na okres i juz odchodzę od zmysłów ze jednak znow nic.
Koniczyna82
Na pewno na pewno, czysta matematyka a jak chcesz mieć pewność to na przyszłość w sieci są strony przeliczając jednostki. Tu sprawa łatwa bo ml jest w liczniku i mianowniku i zwyczajnie go skreślamy ale są takie co trzeba poprzeliczac bo jednostki kompletnie inne to się przydaje.Skad wiesz? Na pewno?? Jezu przepraszam ale caly czas nie moge w to uwierzyc i boje sie ze jednak trzeba przez 1000 podzielic wynik albo ze pomylili wydruk i dali mi czyjs wynik...
misis188
U kogo sie leczysz kochana? Jesli tu pada nazwa Ciechocinek to chodzi o twoja klinike i o ta w której sama sie leczulam i mnostwo dziewczyn z tego forumJa przy pierwszej naturalnej ciazy mialam straszne bole, bylam pewna, ze dostane niebawem miesiaczke (bo nawet mi wtedy przez mysl nie przeszlo, ze moge byc w ciazy), a tu byla niespodzianka! Bedzie dobrze, mysle, ze to dobry znak, trzymam kciuki!
Tosia0509
Zaciekawiona BB
U kogo sie leczysz kochana? Jesli tu pada nazwa Ciechocinek to chodzi o twoja klinike i o ta w której sama sie leczulam i mnostwo dziewczyn z tego forum
Głupie pytanie zadam o jaką klinikę chodzi?
Agniecha1508
@Kurcia , oj mylisz się - światło zgasze ja - ale zgasze@adansonia jakie wspaniale wiesci!!!!!!!
@Cassiah Ty panikarko!!! wszystko jest super! Gratulacje.
Czyli wychodzi na to ze zgasze swiatlo na tym watku
Mieciu85
Dzieki koniczyna to super, bo troche mnie przerazilo jak przecyztalam w tych zaleceniach slowo 'wlew' myslalam, ze tak jak wlew to wkluwaja sie do macicy ale na szczescie nie . Ja jestem w Gyncentrum, tez tez to podaja wiec ok juz koncze panikowac .Miałam. Novum normalnie zrobiło, tyle ze wzięli za to chyba 270 zł czy coś takiego. Sam lek 70 zł za jedna ampulkostrzykawke. Normalnie cewnikiem wprowadzają, chwile leżysz na samolocie i do widzenia. Nic nie boli. Jak transfer. A potem 2 dni po miałam mieć zastrzyk to jak zwykle zapodalam w brzuch sobie ta druga ampulkostrzykawke.
Mieciu85
Ja w Gyncentru Katowice kochana . Ogolnie mieszkam w UK ale jestem z Katowic wiec szukalam kliniki w tych okolicach. Ogolnie z kliniki jestem zadowolona, moj lekarz jest tam bardzo ceniony, nawet Pasnik sie o nim bardzo dobrze wypowiadal, czekamy teraz na rezultaty, mam nadzieje, ze kolejny transfer koncem lipca!U kogo sie leczysz kochana? Jesli tu pada nazwa Ciechocinek to chodzi o twoja klinike i o ta w której sama sie leczulam i mnostwo dziewczyn z tego forum
koliber091987
I widzisz, niepotrzebne te stresy maluszkowi. Lub maluszkom bo już się pogubiłam hih cieszę się i gratuluję!!!!!! Piękna beta.Dziewczynki...
Beta 226.6
Norma >5
Ale to sa jednostki w IU/L i ja nie wiem czy to dobrze? Nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi
reklama
myszkakiszka
Widze maleństwo super rosnij zdrowo oby tak dalejJa już po wizycie, maleństwo ma 4,17 cm, serducho bije 157 razy na minutę [emoji7] [emoji7] [emoji7] Zobacz załącznik 871100
Podziel się: