reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem już po wizycie. No więc jak zapłacimy za program nasza dawczyni dostaje telefon z kliniki i zaczyna przygotowania do stymulacji. Dostajemy 6-7 komórek jak będzie mniej to wszystkie jak np. będzie 20 to połowę. Wszystkie są zapładniane. Mąż musi jechać do Wrocka oddać nasienie tam najpierw separacja a potem mrożenie. Lekarz stwierdził że tak lepiej. Podłoże obowiązkowo. Potem od samego dr. H telefon ile jest zamrożonych zarodków i kiedy zamierzamy my ruszyć Wspomniałam o Paśniku powiedział że jasne wszystkie zalecenia uwzględni tym bardziej że wie że to nasza jedyna szansa. Zapisał wynik nk i wpisał dodatkowy steryd ale czeka na zalecenia. Jednym słowem zaczynamy:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Jestem już po wizycie. No więc jak zapłacimy za program nasza dawczyni dostaje telefon z kliniki i zaczyna przygotowania do stymulacji. Dostajemy 6-7 komórek jak będzie mniej to wszystkie jak np. będzie 20 to połowę. Wszystkie są zapładniane. Mąż musi jechać do Wrocka oddać nasienie tam najpierw separacja a potem mrożenie. Lekarz stwierdził że tak lepiej. Podłoże obowiązkowo. Potem od samego dr. H telefon ile jest zamrożonych zarodków i kiedy zamierzamy my ruszyć Wspomniałam o Paśniku powiedział że jasne wszystkie zalecenia uwzględni tym bardziej że wie że to nasza jedyna szansa. Zapisał wynik nk i wpisał dodatkowy steryd ale czeka na zalecenia. Jednym słowem zaczynamy:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Powodzenia Kochana! [emoji110] Ale super ze lekarz nie kwestionuje Pasnika, mysle ze to duzy plus [emoji5]

Super Kochana. Bardzo się cieszę. Innymi słowy dzidziuś już powoli w drodze. [emoji7]

reklama
Do góry