Agonia777
Fanka BB :)
Na pewno teraz trzymać kciuki by były piękne zarodkiSuper Kochana. Bardzo się cieszę. Innymi słowy dzidziuś już powoli w drodze. [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno teraz trzymać kciuki by były piękne zarodkiSuper Kochana. Bardzo się cieszę. Innymi słowy dzidziuś już powoli w drodze. [emoji7]
Anett, lekarz chcial mnie stymulowac, to ja zaproponowalam opcje KD. Jak zobaczylam swoj wynik AMH to zapytalam lekarza jakie mam realne szanse z wlasnymi komorkami i powiedzial, ze 20%, a KD 50%. Mialam byc stymulowana bardzo wysoka dawka leku, ale balam sie porazki i ze komorki beda slabe. Te 20% bylo dla mniej troche za bardzo jak loteria wiec od razu podeszlismy do KD. Ja jestem niestety osoba niecierpliwa wiec chcialam od razu zwiekszyc szanse, do tego mieszkamy za granica wiec tez ciezej to wszystko zorganizowac, wiec stwierdzialm, ze od razu idziemy na calosc . Anett, a jakie u Ciebie rezultaty? Mialas juz stymulacje?Ja mialam 0.29 i lekarz jeszcze 2 stymulacje max zalecil. Tobie nie chcial sprobowac?
Piękny widok gratulujęJa już po wizycie, maleństwo ma 4,17 cm, serducho bije 157 razy na minutę [emoji7] [emoji7] [emoji7] Zobacz załącznik 871100
Dzieki wielkie Leczymy sie w Gyncentrum Katowice.Witamy i zapraszamy :-) :-) :-) Jak to mówią, w kupie raźniej :-) Gdzie się leczycie?
Tak mialam i nawet zaszlam w ciaze za 1 transferem ale poronilam. Niebawem criotransfer bo 1 zarodek zostal i jak sie nie uda to ostatnia stymulacja albo pomysle o kd...Anett, lekarz chcial mnie stymulowac, to ja zaproponowalam opcje KD. Jak zobaczylam swoj wynik AMH to zapytalam lekarza jakie mam realne szanse z wlasnymi komorkami i powiedzial, ze 20%, a KD 50%. Mialam byc stymulowana bardzo wysoka dawka leku, ale balam sie porazki i ze komorki beda slabe. Te 20% bylo dla mniej troche za bardzo jak loteria wiec od razu podeszlismy do KD. Ja jestem niestety osoba niecierpliwa wiec chcialam od razu zwiekszyc szanse, do tego mieszkamy za granica wiec tez ciezej to wszystko zorganizowac, wiec stwierdzialm, ze od razu idziemy na calosc . Anett, a jakie u Ciebie rezultaty? Mialas juz stymulacje?
Tez mi to zalecil i jeszcze nie mialam ale pytalam dziewczyn i to jak inseminacja[emoji16]Dziewczyny, moze ktoras z was ma jakies doswiadczenia z wlewami domacicznymi? Dzis dostalam zalecenia od dr Pasnika do transferu I mam miec wlew domaciczny z accofilu 5 dni przed transferem. MIala, ktoras z was to, czy to jest stosowane w immunosupresji bo gdzies czytalam, ze ludzie po przeszczepach stosuja ten lek? Jak w praktyce sie to wykonuje, czy to jest jak inseminacja, chyba nie jest to bolesne?
Hehe no to masz niezle. Powiedz ze to twoja strefa rzeczy niezbednych w ciazy ktorych nie warto chowac bo zaraz bedziesz musiala z nich skorzystac. I ma sie tego nie tykacOj Gosia zebys wiedziala ze sa nienormalni. Moj mnie teraz tak wqrwil ze cos okropnego. Wystarczy ze jeden dzien, tak jak wczoraj, zle sie poczuje i poleze, nie zwracam uwagi co sie dzieje na mieszkaniu, a on mi wszystko do gory nogami powywraca. [emoji35] [emoji35] Przez ta swoja chorobliwa potrzebe pseudoporzadkow, ktore zaszczepila w nim tesciowa. Normalnie nic nie moge miec nie schowanego, bo mi wszystko wyrzuca. Nawet papiery, dokumenty, cokolwiek waznego, co specjalnie sobie zostawiam na wierzchu zeby o tym nie zapomniec. A jak trzeba porzadnie posprzatac to brudu nie zauwaza!!! Alez mam nerwa, cisnienie tysiac piecset [emoji35] [emoji35]
No to jestesmy podobne bo ja na ciazowych hormonach i wszystkich tych dodatkach ktore przyjmuje jestem normalnie wulkanem ktory na sam widok mojego emka wybuchaNie no racja. Ale ja tak na hormonach juz mam, ze wystarczy iskra zapalna i jest ogien. A pozniej mi szybko przechodzi [emoji6] Ubieram sie i ide do apteki po ta masc na zimno, ktora mi polecaja dziewczyny [emoji4] moze jeszcze na targu dorwe jakies maliny, a noz widelec truskawka sie znajdzie [emoji5]
A wczesniej czuje ze zjem sobie jeszcze sledzika, na droge, coby miec super oddech dla pan farmaceutek w aptece [emoji85]
Za tydzien serduchoA ja miał 09 czerwiec to wtedy 5 tydzień 2 dzień. Ale serduszko będzie dopiero widać gdzieś,za 3tyg.prawda? Bo teraz po 3 tygodniach po transferze pewnie pęcherzyk, a póŹniej za nast.dwa tyg serducho pewnie co?