Wow...Powinno się brać zbliżone jakością jeżeli chcesz dwa.
Ja wzięłam dwie słabsze ponieważ szansę były małe. Dziś wyglądam tak:
Także głowa do góry!Zobacz załącznik 870984
reklama
A ja miał 09 czerwiec to wtedy 5 tydzień 2 dzień. Ale serduszko będzie dopiero widać gdzieś,za 3tyg.prawda? Bo teraz po 3 tygodniach po transferze pewnie pęcherzyk, a póŹniej za nast.dwa tyg serducho pewnie co?
U mnie serduszko było w 24dpt 3dniowego zarodka
sssurykatka
Fanka BB :)
Suuuper! No i widzisz, że sikańce oszukance??? Ja też się przekonałam .8 dpt beta 108
10 dpt beta 278
Jest ok?
Cudzie trwaj
Justin87
Jest bardzo ok. Ja miałam pierwszą betę 103,3 a po dwóch dniach 212,4. Tak więc u Ciebie rośnie lepiej niż u mnie, chyba będę zazdrosna hehe Gratulacje.8 dpt beta 108
10 dpt beta 278
Jest ok?
Cudzie trwaj
Zrób innego sikacza na pamiątkę i nie stresuj kropków.
Czułe są bobo test, pink test (strumieniowy), z aptek dr maxx czy jakoś tak.
Gratulacje raz jeszcze!!! [emoji8]
Margit2018
Trwaj cudzie, jesteś w ciąży i już nie rób jakiś tam sikańców.8 dpt beta 108
10 dpt beta 278
Jest ok?
Cudzie trwaj
gos1512
Powiem Ci ze moja kuzynka tez ma takie straszne migreny. Wszystkie badania juz miala wykonane lacznie z badaniem snu i ukg przezprzełykowym i powiedzieli ze to prawdopodobnie od in vitro bo te migreny od procedur sie zaczelyOdkad zaczelam brac leki do wszystkich stymulacji w 2016 zaczely sie te bole glowy...
chlopkers
Iskierko to moze przyrodni bracia sa? [emoji6]Ha, ha...to nasze chłopy chyba są braćmi tylko mój nie chowa...on "odkłada na swoje miejsce" . Szkoda tylko, że potem nie pamięta gdzie to "swoje miejsce" jest .
No a potem oczywiście afera, że czegoś nie zrobiłam (nosz k-wa jak miałam zrobić jak zapomniałam, jak miałam pamiętać jak mi z przed nosa sprzątnął). Ale schować po sobie kubka do zmywarki to już nie umie
Hmm. Tylko u mnie problem jest taki ze przy ostatniej procedurze żaden nie został zamrozony. Wiec Pasikonik mówił ze jest jeszcze taka opcja.
Ale skoro żaden nie został zamrożony tzn że były złej jakości, a skoro leczenie immuno może jeszcze bardziej osłabić komórki to nie wiem czy nie lepiej najpierw stymulować.
reklama
chlopkers
Widzisz a tak sie martwilas! Jest super [emoji173] [emoji173] [emoji173]8 dpt beta 108
10 dpt beta 278
Jest ok?
Cudzie trwaj
Podziel się: