walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Lada chwila będziemy słać Wam wszystkim buziaki. A póki co ciążowe fluidy :-)Ooooooo ja cież pierdziele ale pięknie!!!!! Całusy dla maluchów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lada chwila będziemy słać Wam wszystkim buziaki. A póki co ciążowe fluidy :-)Ooooooo ja cież pierdziele ale pięknie!!!!! Całusy dla maluchów
Byłam wczoraj i najchętniej poleciałabym w piątek (mania kontrolowania). Jednak nie będę szaleć (chybaAle jaka błog
Ale jaka błoga hih ciekawe jak to będzie i co teraz lekarz powie a ty kiedy idziesz na podgląd?
Też i tym słyszałam to takie babcine metody ale często są bardziej skuteczne niż jakiekolwiek innePieknie kochane wyglądacie [emoji7] moja siostra robila krochmal i stopy moczyla bo jej strasznie puchly przed porodem![]()
Kazala mi isc do neurologa taka dobra rada.... juz chodzilam mialam tomografie rezonans glowy nic nie wykazal... mowia ze to od hormonow.
Teraz w piątek i też się denerwuję ale co ma być to będzie, mam nadzieję, ze będzie dobrze i wszystko w końcu się ułoży!!!!! Czyli ja w piątek a ty w poniedziałek to w sumie by się zgadzało po różnicy w dniach między nami. Ale czad jadę zobaczyć pęcherzyk hihByłam wczoraj i najchętniej poleciałabym w piątek (mania kontrolowania). Jednak nie będę szaleć (chyba) i pójdę do kliniki w poniedziałek, tak jak się umówiłam. Mam nadzieję, że będą piękne dwa pęcherzyki a w środku piękne zarodeczki (coś już chyba będzie można zobaczyć). Dostaję do głowy, to fakt niezaprzeczalny. [emoji6]
A Ty kiedy się wybierasz? [emoji4]
Hmm. Tylko u mnie problem jest taki ze przy ostatniej procedurze żaden nie został zamrozony. Wiec Pasikonik mówił ze jest jeszcze taka opcja.Moze sie odbic dlatego lepiej zrobic stulacje zamrozic zarodki przeprowadzic leczenie i podejsc do criotransferu
Qrwa, u mnie też. Uwzięli się na nas, czy co???U mnie podobne klimaty. Tak więc wiem doskonale, co czujesz. Nie denerwuj się. Nie możemy stresować więcej kropków.
Halo dziewczynywitam się i przychodzę z pytaniem to dziewczyn invimedowskich - ile kosztuje mrożenie zarodka? U mnie na zimowisku koczuje jeden i niedługo mija rok od pobrania go... pamiętam że opłata roczna... ale ile?
a może każda klinika ma przybliżone stawki? Jak było u Was? nie wiem na ile się przygotować...
![]()
To chyba przez tę pogodę. Oni są jak dzieci a dzieci bardzo źle reagują na zmianę pogody, jak idzie burza itd. Wtedy są upierdliwi jak muchy. [emoji13]Qrwa, u mnie też. Uwzięli się na nas, czy co???
Mój pracuje w jednej branży ze mną i dla jednej z firm pracujemy razem. Praca bywa ciężka i jest zmianowa, wziął na siebie po transferze część moich obowiązków i chodzi bardzo przemęczony i zły. A że ja układam nasz domowy "grafik" to teraz po maratonie w pracy jak dowiedzial się, że będzie musiał mieć nockę w poniedziałek za tydzień, to już pretensje (poniedzialki są najgorsze). A jak mu rozpiszę za mało, to pretensje że będzie mniej kasy. No wqrwia mnie jak nie wiem, wszystko mu źle. No i się pożarliśmy, sam sobie teraz będzie układał, niech ja tylko serduszko zobaczę, to wypisuję się w ogóle ze zmian nocnych i niech sobie sam układa grafik, zobaczy jak to dobrze i łatwo
Oj Gosia zebys wiedziala ze sa nienormalni. Moj mnie teraz tak wqrwil ze cos okropnego. Wystarczy ze jeden dzien, tak jak wczoraj, zle sie poczuje i poleze, nie zwracam uwagi co sie dzieje na mieszkaniu, a on mi wszystko do gory nogami powywraca. [emoji35] [emoji35] Przez ta swoja chorobliwa potrzebe pseudoporzadkow, ktore zaszczepila w nim tesciowa. Normalnie nic nie moge miec nie schowanego, bo mi wszystko wyrzuca. Nawet papiery, dokumenty, cokolwiek waznego, co specjalnie sobie zostawiam na wierzchu zeby o tym nie zapomniec. A jak trzeba porzadnie posprzatac to brudu nie zauwaza!!! Alez mam nerwa, cisnienie tysiac piecset [emoji35] [emoji35]